Tu. Scapă de temerile și limitările care te împiedică să fii autentic

Tu. Scapă de temerile și limitările care te împiedică să fii autentic
Preț: 95,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-44-1155-6
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 600

DESCRIERE

Tu. Scapă de temerile și limitările care te împiedică să fii autentic - Andrew Parr
 
... a venit momentul să ceri mai multe de la viață și să obții acea stare de bine pe care, mai mult sau mai puțin conștient, ne-o dorim cu toții. E normal să pară uneori că nu deții controlul sau să fii confuz atunci când treci prin perioade stresante sau traumatizante.

Însă poți scăpa de convingerile care dau naștere tiparelor nefaste, antrenându‑ți creierul să formeze unele noi, mai pozitive. Lucrarea de față îți va arăta cum să devii mai sigur pe tine și să scapi de obiceiurile nocive, pas cu pas. Astfel, vei redobândi controlul asupra propriilor emoții și îți vei reconfigura baza experiențelor viitoare, ajungând persoana care te‑ai născut să fii. Viitorul „tu“ se află deja înăuntrul tău, trebuie doar să-l descoperi.
 
Andrew Parr este terapeut clinician de mai bine de 30 de ani, timp în care a lucrat cu peste 17 000 de pacienți, pe care i-a ajutat să se elibereze de gândurile sabotoare și să realizeze lucruri pe care nu credeau că sunt în stare să le realizeze, cum ar fi să renunțe la fumat, să slăbească, să obțină o mărire de salariu, să se vindece de insomnie, să depășească traumele din copilărie etc.
 
Este specialist în hipnoterapie, în psihoterapie și în coaching, iar în urma vastei sale experiențe, a dezvoltat o serie de tehnici și de metode terapeutice menite să-i susțină pe oameni în rezolvarea problemelor de ordin personal, afectiv și comportamental. Metoda sa E. S. C. A. P. E. este unică în lume și este considerată a fi una dintre cele mai rapide și mai eficiente forme de terapie personală disponibile la momentul actual.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0225 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.