Lumina sufletului. Seria „Invaţă să te ierţi”, vol. 1

Lumina sufletului. Seria „Invaţă să te ierţi”, vol. 1
ISBN: 973-8975-09-5
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 300
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

A fi desavarsit inseamna sa nu regreti tecutul, sa nu-ti fie frica de viitor, iar in prezent sa faci totul corect. Cheia eliberarii de regrete si frica este iertarea. Atunci cand iert, pot sa iubesc, pot sa devin fericit, pot sa fiu sanatos,pot sa am succes in toate.

De aceea Hristos ne-a învăţat să ne iubim pe noi înşine, să ne iertăm pe noi înşine. În acest fel învăţăm să-i iubim pe alţii, să-i iertăm pe alţii şi acest lucru ne face puternici.

Aţi sperat vreodată să puteţi scăpa de stresurile dumneavoastră şi nu aţi ştiut cum să procedaţi? V-aţi dori să corectaţi relaţiile din familie şi cu alte persoane? V-aţi îmbolnăvit? De unde a apărut boala? Cum să scăpaţi de ea? De câte ori nu ne-am pus cu toţii aceste întrebări?

Toate acestea se află în puterile dumneavoastră. Citiţi cartea „Lumina sufletului” de Luule Viilma.

Prima carte în care sunt prezentate stresurile şi bolile pe care acestea le provoacă.

Această carte a fost scrisă pentru ca oamenii să poată să-şi îmbunătăţească singuri propria sănătate. Maniera de prezentare a fost în mod deliberat simplificată pentru ca ajutorul să fie accesibil pentru fiecare.

Învăţătura cu privire la iertare este simplă şi accesibilă pentru aceia care sunt gata să-şi recunoască propriile greşeli şi inaplicabilă pentru aceia care caută vinovaţi în afara propriei persoane.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0138 sec