Usa secreta catre succes. Puterea cuvantului rostit

Usa secreta catre succes. Puterea cuvantului rostit
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 130

DESCRIERE

„Usa secreta catre succes” include capitolele: Usa secreta catre succes, Caramizi fara paie, Si cinci dintre ele erau intelepte, La ce te astepti, Bratul lung al lui Dumnezeu, Bifurcatia drumului, Traversand marea ta rosie, Pazitorul portii, Drumul abundentei, Nimic nu-mi va lipsi, Priveste cu mirare, Ajunge-ti binele din urma, Rauri in desert, Semnificatia interioara a Albei ca Zapada si a celor sapte pitici,

„Puterea cuvantului rostit” include capitolele: Arme de care nu stii deloc, V-am dat putere, Fii puternic, nu te teme, Marea ta oprtunitate, Nu va ingrijorati de nimic, Curaj, Victorie si implinire.

"E bine sã vezi zorile din când în când, pentru a te convinge de consecventa lor. Îmi amintesc o experienta de acum cativa ani. Aveam o prietenã care locuia în Brooklyn, lângã Prospect Park. Ei îi plãcea sã facã lucruri neobisnuite si mi-a spus: "Vino sã mã vizitezi si ne vom trezi devreme, sã vedem rãsãritul soarelui în Prospect Park."

La început, am refuzat, apoi a venit sentimentul cã ar fi o experienta interesantã. Era varã. Ne-am trezit pe la ora patru, prietena mea, fetita ei si cu mine. Era un întuneric ca smoala, dar noi am pornit la drum pe stradã, spre intrarea în parc. Niste politisti ne-au privit curiosi, dar prietena mea le-a spus cu demnitate: "Ne ducem sã vedem rãsãritul soarelui"; si se pare asta cã i-a multumit.

Ne-am plimbat prin parc spre frumoasa grãdinã de trandafiri. O dungã subtire roz a apãrut la Est, apoi, brusc, noi am auzit cea mai minunatã zarvã. Eram lângã zoo si toate animalele salutau zorii. Leii si tigrii rãgeau, hienele râdeau, erau tipete si urlete; fiecare animal avea ceva de spus, pentru cã o nouã zi era la dispozitie.

A fost, într-adevãr, înãltãtor. Lumina o lua piezis printre copaci; totul avea un aspect nepãmântesc. Apoi, cum se lumina, umbrele noastre erau în faþa noastrã, în loc sã ne fie în urmã. Zorii unei noi zile! Acestia sunt zorii minunati care apar pentru fiecare dintre noi, dupã întuneric. Zorii Succesului, Fericirii si Abundentei tale vor veni cu sigurantã. Fiecare zi este importantã, iar un minunat poem sanscrit spune: "Priveste bine, asadar, la aceastã zi. Acesta este salutul zorilor!" (Florence Scovel Shinn)

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0224 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.