Originile tale. Eliberează-te de tiparele familiale, trăiește-ți viața și dă-ți voie să iubești

Originile tale. Eliberează-te de tiparele familiale, trăiește-ți viața și dă-ți voie să iubești
Preț: 65,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-40-1942-4
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 288

DESCRIERE

Originile tale. Eliberează-te de tiparele familiale, trăiește-ți viața și dă-ți voie să iubești - Vienna Pharaon
 
Nimeni dintre noi n-a avut parte de o copilărie perfectă și cu toții am preluat din acea perioadă comportamente care nu ne mai sunt azi de folos – ba chiar ne fac rău. Însă lucrurile pot fi schimbate, afirmă Vienna Pharaon, psihoterapeută de cuplu și familie. E drept, trecutul nostru ne-a imprimat anumite tipare, dar acestea pot fi modificate, spre binele nostru; totul e să avem și instrumentele potrivite.
 
În Originile tale, autoarea dezvăluie un procedeu de vindecare menit să ne ajute ne înțelegem familia de origine ‒ familia și cadrul în care am crescut ‒ și să examinăm ce a funcționat (și ce nu) în acel sistem. Durerea nevindecată ("rănile") din familia de origine se va manifesta, în moduri surprinzătoare, prin comportamentele noastre de adulți ‒ de la problemele iscate la serviciu la dificultățile de relaționare. Dar există și vești bune: înarmați cu o mai bună cunoaștere a trecutului nostru, putem să ne "reprogramăm", pentru a ne îmbunătăți considerabil relațiile și viețile din prezent și viitor.
 
Indiferent că urmezi sau nu o psihoterapie de ani de zile, indiferent că ai avut o copilărie minunată sau un groaznică, tu poți să aduci o schimbare în viața ta și să rezolvi acele lucruri din trecut care au nevoie de atenția ta. Incluzând tehnica introspecției ghidate, experiențe personale, povestiri din cabinet, modele pentru conversațiile dificile și exerciții de completat, volumul Originile tale te va învăța cum să ieși din tiparele familiale și cum să-ți eliberezi calea către viață și iubire.
 
Vienna Pharaon este psihoterapeută acreditată, cu formare în terapia de cuplu și de familie. Este fondatoarea centrului privat din New York "Mindful Marriage and Family Therapy". Originile tale reprezintă cartea ei de debut.
 
CUPRINS:

Nota autoarei
Introducere: Familia mea de origine și familia ta de origine

Partea I. Rădăcinile noastre
1. Trecutul tău este prezentul tău
2. Numirea rănii tale

Partea a II‑a. Rănile noastre și originile lor
3. Vreau să mă simt valoros
4. Vreau să‑mi regăsesc sentimentul de apartenență
5. Vreau să fiu tratat în mod prioritar
6. Vreau să am încredere
7. Vreau să mă simt în siguranță

Partea a III‑a. Schimbarea comportamentelor tale relaționale
8. Conflictul
9. Comunicarea
10. Limitele

Partea a IV‑a. Regăsirea de sine
11. Cum să facem schimbări de durată
Concluzie
Mulțumiri
Note
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0450 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.