Partea intunecata a cautatorilor de lumina. Cum să vă recuperaţi puterea, creativitatea, strălucirea şi visele

Partea intunecata a cautatorilor de lumina. Cum să vă recuperaţi puterea, creativitatea, strălucirea şi visele
Preț: 12,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 973-98405-7-4
Editura:
Anul publicării: 2001
Pagini: 180

DESCRIERE

Partea intunecata a cautatorilor de lumina. Cum să vă recuperaţi puterea, creativitatea, strălucirea şi visele - Debbie Ford
Partea intunecata a cautatorilor de lumina” scrisa de Debbie Ford, psihiatru si psiholog, scoate la lumina aspectele intunecate ale firii noastre, pe care le ascundem sau le negam - si ne invata cum sa le cunoastem si sa le iubim.
În loc de a încerca să ne inhibăm umbrele, trebuie să dăm pe faţă, să ne asumăm şi să acceptăm chiar acele lucruri pe care ne este cel mai frică să le privim în faţă. Prin "a asuma", înţeleg a recunoaşte că o calitate îţi aparţine. "Umbra este cea care deţine cheia problemei", spune învăţătorul spiritual şi scriitorul Lazaris. "Umbra deţine, de asemenea, secretul schimbării, schimbare care te poate afecta la nivelul celulei, schimbare care-ţi poate afecta chiar şi ADN-ul."
Umbrele noastre deţin esenţa lui cine suntem. Ele deţin cele mai preţioase daruri pe care le avem. Privind în faţă aceste aspecte ale noastre înşine, devenim liberi să trăim experienţa totalităţii noastre glorioase: binele şi răul, întunericul şi lumina. Numai prin acceptarea în întregime a lui cine suntem, ne putem câştiga libertatea de a alege ce facem în această lume. Misiunea lui Debbie este de „a-i face pe oameni să ducă vieţi complet integrate".
Pe lângă prelegerile ţinute la conferinţe şi în diferite grupuri din Statele Unite şi Canada, Debbie conduce personal renumitul seminar „Shadow Process Workshop", o experienţă profund transformatoare de trei zile, care aduce în viaţa participanţilor iubire de sine şi libertate emoţională.
CUPRINS:
Introducere... 9 Cuvânt înainte... 12 Lumea din afară, Lumea dinăuntru... 16 În căutarea umbrei... 25 Lumea este înăuntrul nostru... 35 Să ne punem pe noi înşine laolaltă... 48 Cunoaşte-ţi umbra, cunoaşte-te pe tine însuţi... 61 "Eu sunt acesta"... 75 Acceptaţi-vă cu dragoste partea întunecată... 92 Reinterpretându-te pe tine însuţi... 110 A-ţi lăsa propria lumină să strălucească... 131 O viaţă care merită să fie trăită... 150 Cuvânt de încheiere... 170

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0366 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.