Partea întunecată a căutătorilor de lumină

Partea întunecată a căutătorilor de lumină
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066392938
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 224

DESCRIERE

Partea întunecată a căutătorilor de lumină - Debbie Ford
 
... scoate la lumina aspectele intunecate ale firii noastre, pe care le ascundem sau le negam - si ne invata cum sa le cunoastem si sa le iubim. În loc de a încerca să ne inhibăm umbrele, trebuie să dăm pe faţă, să ne asumăm şi să acceptăm chiar acele lucruri pe care ne este cel mai frică să le privim în faţă. Prin "a asuma", înţeleg a recunoaşte că o calitate îţi aparţine.
 
"Umbra este cea care deţine cheia problemei", spune învăţătorul spiritual şi scriitorul Lazaris. "Umbra deţine, de asemenea, secretul schimbării, schimbare care te poate afecta la nivelul celulei, schimbare care-ţi poate afecta chiar şi ADN-ul."

Umbrele noastre deţin esenţa lui cine suntem. Ele deţin cele mai preţioase daruri pe care le avem. Privind în faţă aceste aspecte ale noastre înşine, devenim liberi să trăim experienţa totalităţii noastre glorioase: binele şi răul, întunericul şi lumina. Numai prin acceptarea în întregime a lui cine suntem, ne putem câştiga libertatea de a alege ce facem în această lume. Misiunea lui Debbie este de „a-i face pe oameni să ducă vieţi complet integrate".
 
Atâta timp cât continuăm să ne ascundem, să ne prefacem şi să proiectăm în afară ceea ce se află înăuntrul nostru, nu avem nici libertatea de a fi şi nici libertatea de a alege...
 
CUPRINS:
 
Introducere
Cuvânt înainte
Lumea din afară, Lumea dinăuntru
În căutarea umbrei
Lumea este înăuntrul nostru
Să ne punem pe noi înşine laolaltă
Cunoaşte-ţi umbra, cunoaşte-te pe tine însuţi
"Eu sunt acesta"
Acceptaţi-vă cu dragoste partea întunecată
Reinterpretându-te pe tine însuţi
A-ţi lăsa propria lumină să strălucească
O viaţă care merită să fie trăită
Cuvânt de încheiere
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0337 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.