Cele cinci limbaje ale iubirii pentru familiile vitrege

Cele cinci limbaje ale iubirii pentru familiile vitrege
-6,7%
Preț: 42,00 lei
45,00 lei (-6,67%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-44-1073-3
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 216

DESCRIERE

Cele cinci limbaje ale iubirii pentru familiile vitrege - Gary Chapman, Ron L. Deal
 
...într-un stil pe înțelesul tuturor, autorii ne arată cum să depășim neîncrederea, cum să abordăm rivalitățile și cum să iubim necondiționat, astfel încât să construim o familie unită și armonioasă când apar copii, frați sau părinți vitregi.
 
Acest volum va schimba viața a mii de familii refăcute ai căror membri se simt înstrăinați. Autorii spulberă barierele din calea cuplurilor cu copii vitregi care vor să le arate celor mici dragostea lor. Strategiile bine gândite din aceste pagini nu vor consolida doar relațiile dintre frați, ci și căsnicia părinților.
 
Copiii mei și copiii lui devin dintr-odată „copiii noștri“ – iată marea transformare care se produce atunci când cei care sunt deja părinți hotărăsc să întemeieze o nouă familie. Dar integrarea noilor membri nu se petrece de la sine. Apar o mulțime de dileme și dificultăți, iar intențiile bune nu sunt întotdeauna suficiente. Pentru că relațiile devin foarte complexe, regulile din viața unei familii obișnuite nu mai funcționează aici.

Ca răspuns la această situație din ce în ce mai răspândită, Gary Chapman, creatorul principiului celor cinci limbaje ale iubirii, și Ron L. Deal, expert în problemele familiilor mixte, își unesc eforturile pentru a-i ajuta pe părinți să evite conflictele emoționale sau să găsească soluții pentru ele, să aplice metodele optime în creșterea fraților vitregi și, foarte important, să învețe cum să își exprime afecțiunea față de fiecare membru din noul cămin.
 
CUPRINS:
 
1. Cum să te integrezi cât mai bine și să iubești cu adevărat
2. Să înțelegem limbajele iubirii
3. Când relaţiile bazate pe iubire intră în competiție și duc la conflicte
4. Împreună construim iubirea în căsnicie
5. Împreună construim iubirea în familiile cu părinți vitregi
6. Impreună construim iubirea între frații vitregi
7. Împreună construim iubirea bunicilor
8. Impreună construim iubirea, chiar dacă suntem respinși
9. Incurajări pentru călătoria care te așteaptă
Epilog
Multumiri

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0218 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.