Mănâncă și învinge boala

Mănâncă și învinge boala
Preț: 55,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 616

DESCRIERE

Mănâncă și învinge boala - Dr. William W. Li
 
... ce mănânci te hrănește pe tine sau îți hrănește boala?
 
Descoperă cele mai noi studii despre cum alimentația poate determina organismul să se vindece singur de zeci de boli. Acest bestseller New York Times te ajută să te hrănești ca să fii mai sănătos.
 
De foarte mult timp am subestimat radical forța organismului nostru de a se transforma și de a ne reda sănătatea. Dr. William Li, medic și cercetător inovator, prezintă cititorilor peste 200 de alimente (dintre care nu lipsesc prunele, scorțișoara, pâinea cu maia, vinul roșu și berea, fasolea neagră, roșiile San Marzano, uleiul de măsline, brânzeturi de tipul camembert și cheddar), care îmbunătățesc starea de sănătate, luptând împotriva cancerului, reducând riscul de demență și ameliorând multe alte boli. Cu ajutorul planurilor alimentare din această carte, mâncărurile care îți plac deja pot fi îmbunătățite pentru a activa cele cinci sisteme naturale de apărare ale organismului – angiogeneza, regenerarea, microbiomul, protecția la nivelul ADN-ului și imunitatea.
 
„Dintre numeroasele cărți despre alimentație și sănătate din ultimii ani, aceasta este cea mai bună. Cu informațiile din Mănâncă și învinge boala nu putem decât să dobândim un mod mult mai complet de a ne gândi la propria stare de sănătate." - dr. T. Colin Campbell, Universitatea Cornell, autor al cărților Studiul China și Integral

„Cartea popularizează ideea că, oricare dintre noi putem să ajungem să avem o stare excelentă de sănătate, mâncând exact alimentele care ne plac. Mănâncă și învinge boala ne încântă, ne uluiește și ne inspiră pe toți să mâncăm sănătos și să învingem boala." - Louis J. Ignarro, laureat al Premiului Nobel pentru Medicină în 1998

Dr. William W. Li este medic și om de știință cunoscut în toată lumea, mai ales ca lider al Fundației pentru Angiogeneză, în cadrul căreia a avut contribuții revoluționare la înțelegerea a peste 70 de boli (inclusiv cancer, diabet, orbire, boli de inimă, obezitate). A publicat peste 100 de articole științifice în reviste ca Science, New England Journal of Medicine, Lancet și a predat la universități prestigioase, cum ar fi Harvard, Tufts și Dartmouth Medical School.
 
CUPRINS:
 
Partea I. Creat pentru sănătate    
Capitolul 1. Angiogeneza        
Capitolul 2. Regenerarea        
Capitolul 3. Microbiomul     
Capitolul 4. Protecţia ADN-ului    
Capitolul 5. Imunitatea
Partea a II-a. Cum să mâncaţi pentru a combate bolile
Capitolul 6. înfometaţi bolile, hrăniţi sănătatea    
Capitolul 7. (Re)generaţi-vă sănătatea    
Capitolul 8. Hrăniţi ecosistemul intern    
Capitolul 9. Direcţionaţi destinul genetic    
Capitolul 10. Activaţi centrul de comandă al sistemului imunitar    
Partea a III-a. Planificaţi, alegeţi şi acţionaţi
Capitolul 11. Cadrul 5x5x5: cum să mâncaţi pentru a combate bolile            
Capitolul 12. Reorganizarea bucătăriei
Capitolul 13. Alimente excepţionale     
Capitolul 14. Model demonstrativ de mese şi reţete    
Capitolul 15. Doze de mâncare        
Epilog. O observaţie despre ştiinţă    
Anexa A. Fisa zilnică de lucru 5x5x5
Lista Alimentelor Preferate            
Anexa B. Evaluaţi-vă riscurile        
Mulţumiri                                    
Note                    
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0337 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.