Comoara Imparatului Radovan. Cartea despre soarta

Comoara Imparatului Radovan. Cartea despre soarta
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8971-06-3
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 406
Categoria: Filozofie

DESCRIERE

Comoara Imparatului Radovan. Cartea despre soarta - Iovan Ducici
 
... filosofia în general e trista. Cu cât vorbesti timp mai îndelungat despre fericire, cu atât mai mult te vei simti mai nefericit. Despre niciun adevar mare asupra caruia se poate gândi nu se poate cugeta pâna la sfârsit fara primejdie pentru cugetarea însasi: nici despre religie, nici despre iubire, nici despre moarte.
 
Orice cugetare profunda prezinta, în adâncul ei, întunecimi si tristeti, caci în nicio prapastie nu se poate privi timp îndelungat fara a simti ameteala si groaza. Cu cât mai mult cugeti la viata, cu atât mai multe piedici îti ies în cale. De aceea, daca vorbesti îndelung despre nefericirile din viata, în cele din urma vei ajunge sa nu mai percepi viata decât numai în nefericirile ei...
 
CUPRINS:
 
I. Despre fericire
II. Despre iubire    
III. Despre femeie    
IV. Despre prietenie                
V. Despre tinerete si batrânete    
VI. Despre poeti                    
VII. Despre eroi            
VIII. Despre prooroci            
Index de nume proprii    
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0448 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.