Irealitatea imediata. Tehnica si practica esoterica

Irealitatea imediata. Tehnica si practica esoterica
ISBN: 973-87913-8-1
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 160
Categoria: Filozofie
Preț: 30,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor

DESCRIERE

Fenomenele oculte, terapiile alternative, misticismul religios si tehnicile orientale de evolutie spirituala pot fi grupate intr-o categorie mai generala a culturii esoterice/mistice care pare neinitiatului ca se desfasoara intr-o "irealitate imediata", facand parte dintr-o teorie a conspiratiei sau fiind o sarlatanie. Ne ferim de mister cum ne ferim de pacat, avem o adevarata fobie fata de mister si fata de aparenta pierdere a controlului.

Poate exista un compromis al acestei subiectivitati care sa tina loc de obiectivitate? Exista undeva o punte intre Biblie si Darwin pe care sa putem pasi in siguranta si fara sa ne simtim ridicoli sau marginalizati? Este religia un caz particular al stiintei? Cum am putea numi aceasta stiinta?

Nu exista un program ideal, valabil pentru orice om, indiferent de spatiul cultural din care provine, indiferent de tipul lui psiho-somatic, dar, pentru evolutia spirituala pe care si-ar dori-o cititorii acestei carti, sunt de gândit câtiva pasi, adaptabili la stilul de viata ai fiecaruia, câteva elemente universal valabile în cadrul carora cel angajat pe drumul evolutiei spirituale poate alege în cunostinta de cauza lucrurile care i se potrivesc.“

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0209 sec