Carte de rugăciuni către Maica Domnului

Carte de rugăciuni către Maica Domnului
Preț: 5,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 112
Categoria: Religie

DESCRIERE

Carte de rugăciuni către Maica Domnului
 
... sfîntul Efrem Sirul, căruia Dumnezeu i-a dat daruri de taină şi vederi negrăite cu atîta prisosinţă încît se ruga: „Opreşte, Doamne, valurile harului Tău!”, a lăsat rugătorilor creştini – ca o adevărată „alăută a Duhului Sfînt”, cum îl numeşte pe drept Biserica – mulţime de cîntări şi rugăciuni în care adie suflarea Împărăției şi pe care le umplu simțămintele cele mai potrivite pentru creştini.
 
Dintre acestea am ales în cartea pe care o ţineţi în mîini cele unsprezece preafrumoase rugi către Maica lui Dumnezeu, apărătoarea cea mare a neamului creştinesc, tălmăcite pe „limba dulce a vechilor cazanii” de părinţii nemţeni din şcoala Sfîntului Paisie Velicicovschi.
 
Pentru rugăciunile Născătoarei de Dumnezeu şi ale Sfîntului Efrem, miluieşte-ne pe noi, Doamne!
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Religie

Created in 0.0248 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.