Fetiţa cu săculețul roșu. Și copiii pot schimba lumea

Fetiţa cu săculețul roșu. Și copiii pot schimba lumea
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 208

DESCRIERE

Fetiţa cu săculețul roșu. Și copiii pot schimba lumea - Amy Le Feuvre
 
... care ar putea fi soarta unui copil fără mamă, crescut de dădace ce se perindă neputincioase prin viața lui și a celor doi frați mai mici, năstrușnici și neobosiți? Ce se va întâmpla cu ei dacă își deschid inima învățăturii creștine, încercând, plini de inventivitate, s‑o trăiască în prezent, într‑un sat oarecare, cu ambiția de a înfăptui tot ce află din Biblie? Oare, deschizându‑și sufletele, vor fi în stare, sub îndrumarea unei guvernante tinere și înțelepte, să pună început bunei schimbări?

Fiți martorii aventurilor lor pentru a descoperi cum se vor confrunta cu prejudecățile societății și cu indiferența celor mari, în hotărârea de a deveni buni‑buni și din dorin­ța curată și dezinteresată de a schimba lumea.
 
Fetița cu săculețul roșu este povestea unor copii crescuți la începutul secolului trecut în Anglia și hotărâți să schimbe ceva într‑o lume ce îşi duce viaţa în stereotipuri. Vor reuși?
 
CUPRINS:

I. Ce ne facem?
II. „Vom avea o guvernantă!"
III. Cetatea de Aur
IV. Să chiulim!.
V. Un jurământ foarte solemn!
VI. Verzele lui Dumnezeu
VII. Intrusul.
VIII. „Înainte de a dărui, trebuie să învăț a iubi..."
IX. Încercarea de a fi bun-bun
X. Iepurele şi vânătorii
XI. Călare pe măgăruş
XII. Episcopul şi gâştele
XIII. Zeciuiala Monei.
XIV. "De la săculețul tău roşu a pornit totul..."
XV. Folosit pentru o cauză bună
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.1347 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.