Zodiile. Descifrează stelele. Reașază-ți viața

Zodiile. Descifrează stelele. Reașază-ți viața
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-789-167-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 360

DESCRIERE

Zodiile. Descifrează stelele. Reașază-ți viața - Carolyne Faulkner
 
... in aceasta carte renumita astroloagă Carolyne Faulkner dezvăluie modul în care înțelepciunea străveche a stelelor îți poate da mijloacele necesare pentru a-ți trăi viața la potențial maxim.

Metoda originală folosită de Faulkner – astrologia dinamică – nu se referă la predicții nebuloase sau la destin. În schimb, te învață să-ți descoperi calitățile, bune sau rele, asociate cu astrograma ta – poziția planetelor în momentul în care te-ai născut – și să folosești aceste cunoștințe în procesul decizional și în relații.
 
... compatibilitatea zodiilor nu e o regulă bătută în cuie. Singura modalitate de a face orice fel de evaluare a rezistenţei unei relaţii este analiza comparativă a celor două astrograme. în multe dintre cuplurile reuşite pe care le cunosc, una dintre persoane are Soarele într-un anumit semn, iar cealaltă prezintă Luna sau ascendentul în acelaşi semn. Astrologia tradiţională ar spune că nu au cum să funcţioneze împreună, dar din experienţa mea rezultă că e ca la jocurile de cărţi: Undeva, la un moment dat, trebuie să existe o potrivire cu un potenţial partener (sau prieten, sau coleg). Doi dintre prietenii mei cei mai vechi sunt Lei, iar Leul este opusul Vărsătorului. Semnul astral al altui prieten apropiat este compatibil cu ascendentul meu. Astrologia ne poate dezvălui detalii fascinante, atunci când avem dorinţa reală de a săpa puţin mai adânc.
 
Ce are diferit Astrologia Dinamică?
Astrologia Dinamică poate să combine învăţăturile astrologiei şi spiritualităţii cu cercetările moderne despre comportamentul uman, din punctul de vedere al unui life coach (un aşa-numit antrenor pentru viaţă). Astfel, astrograma nu este o descriere rigidă a personalităţii tale sau un set de reguli pentru cum să-ţi trăieşti viaţa.
 
Astrologia devine o unealtă de interpretare, care te pune pe tine în centrul tuturor deciziilor. Cunoaşterea planetelor îţi dă puterea de a lucra în armonie cu energiile lor. Pentru mine, astrologia a devenit la fel de importantă pentru viata de zi cu zi ca electricitatea din case. La fel ca ea, îmi dă putere şi lumină atunci când simt nevoia prezenţei lor. Şi împărtăşesc toate aceste lucruri pentru că limbajul planetelor transcende noţiunile de clasă, rasă, statut social şi, mai ales, de ego. Oricine îl poate folosi, iar asta îmi place.
 
Prin Astrologia Dinamică am vrut să creez o metodă care să te ajute să foloseşti astrologia pentru tine, fără a avea nevoie de un astrolog care să te sprijine în luarea fiecărei decizii. Misiunea mea este să dau forţă intuitiei altor oameni...
 
Carolyne Faulkner practică astrologia de peste un deceniu și are peste 250 de clienți care o consultă direct, cu regularitate. Este astrologul „de casă” al grupului Soho House din Londra.
 
CUPRINS:
 
Introducere                
1.    CUM SĂ ÎŢI CITEŞTI ASTROGRAMA
2.    PLANETELE
Soarele    
Luna    
Mercur    
Venus    
Marte    
Jupiter            
Saturn    
Uranus
Neptun        
Pluto        
Chiron        
3. ZODIILE
Berbec - Pionierul    
Taur - Arhitectul    
Gemeni - Mesagerul
Rac - Gardianul    
Leu - Inima
Fecioară - Perfecţionistul    
Balanţă - Echilibrul    
Scorpion - Puterea    
Săgetător - Inspiraţia    
Capricorn - Stăpânul    
Vărsător - Activistul     
Peşti - Viziunea
4. CASELE
Casa întâi    
Casa a doua        
Casa a treia    
Casa a patra    
Casa a cincea    
Casa a sasea    
Casa a şaptea            
Casa a opta            
Casa a noua            
Casa a zecea
Casa a unsprezecea                    
Casa a douăsprezecea    
Notă de final            
Mulţumiri        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Stiinta divinatiei

Created in 0.0419 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.