Zodiac 2021 European si Chinezesc

Zodiac 2021 European si Chinezesc
Preț: 17,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-9046-30-2
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 128

DESCRIERE

Zodiac 2021 European si Chinezesc - Gabrielle Vega
 
... acest Zodiac, din care veţi afla care sunt predicţiile pentru 2021, îşi propune sa vă ajute să gestionaţi schimbările care însoţesc Noul An şi să vă pregătească sâ faceţi faţă cât mai bine acestora. Poate unii se întreabă de ce să se informeze asupra predicţlilor referitoare la semnul lor zodiacal?
 
Răspunsul îl vor primi la sfârşitul lecturii când vor înţelege că un om bine informat face cât doi! La fiecare început de an, am vrea să ştim cum vom reuşi pe plan personal şi profesional în timpurile ce vor veni. Visele noastre vor deveni realitate sau riscăm să fim decepţionaţi? Vom reuşi oare? Ne va fi mai bine? 2020 a fost un an dur pentru cei mai mulţi dintre noi, un an care nu poate fi trecut uşor cu vederea şi care nici nu ar trebui să fie uitat fără învăţăminte.
 
Ca orice perioadă dificilă, şi 2020 ne-a provocat puternic la adaptare, iar depăşirea lui cu bine ar trebui să reprezinte scopul nostru principal în 2021.
Astrele emit energii speciale, iar cartea de faţă va deschide poarta spre această cunoaştere străveche. Zodiacul 2021 vă va ajuta să adaptaţi aspectele psihologice ale vieţii interioare la idealurile voastre de viaţă.
 
Scopul acestei lecturi este de a vă face să cunoaşteţi direcţiile destinului vostru. Aici veţi afla cum poate să renască armonia în relaţii - personale sau profesionale - cum pot să fie sporite veniturile şi evitate capcanele eşecului. Vă dorim mulţi ani cu sănătate şi lectură cu folos!
 
CUPRINS:
 
Horoscop European        
Berbec    
Taur    
Gemeni    
Rac
Leu    
Fecioară    
Balanţă
Scorpion
Săgetător            
Capricorn    
Vărsător        
Peşti    

Horoscop Chinezesc        
Anul Bivolului de Metal Alb    
Şobolan                 
Bivol
Tigru         
Iepure    
Dragon            
Şarpe             
Cal
Oaie
Maimuţa        
Cocoş    
Câine            
Mistreţ        
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0300 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.