Zen - Alan Watts

Zen - Alan Watts
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-44-0921-8
Anul publicării: 2021
Pagini: 96

DESCRIERE

Zen - Alan Watts
 
... una dintre cele mai cunoscute introduceri în acest curent de gândire asiatic. Şi, totodată, una cât se poate de accesibilă şi sintetică. In doar câteva capitole scurte, în care plasează zenul în contextul mai larg al spiritualităţii Orientului îndepărtat, ALAN WATTS redă cu o limpezime remarcabilă principalele trăsături ale unei filozofii al cărei caracter esenţial este voit paradoxal, obscur şi ambiguu.
 
Cititorul occidental pătrunde într-o lume fascinantă, cu totul nouă şi se familiarizează fără efort cu idei, mentalităţi şi concepţii artistice complet diferite de acelea cu care a fost obişnuit. Mai mult decât atât, face cunoştinţă cu un mod de a trăi care are ca scop căutarea înţelepciunii supreme.
 
CUPRINS:
 
Prefaţă de Shinge Roko Sherry Chayat
Cuvânt înainte
Introducere
Fundamentul din religia indiană
Fundamentul din religia chineză
Armonia esenţială
Indicarea directă
Meditaţia zen
Influenţa culturală a zenului
Concluzie
Bibliografie
Desene şi simboluri
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0261 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.