Zahăr bun, zahăr rău

Zahăr bun, zahăr rău
Preț: 32,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-973-50-6234-7
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 232

DESCRIERE

Zahăr bun, zahăr rău. Metoda uşoară a lui Allen Carr. Cum să te eliberezi de dependenţa de zahăr şi carbohidraţi - Allen Carr
 
... nu mai e nici un secret în privinţa efectelor negative ale consumului excesiv de zahăr. Încă din copilărie ni se spune că ne strică dinţii (de fapt, bacteriile care se hrănesc cu zahăr sunt cele care duc la formarea cariilor), dar în ultimii ani s-a pus accentul pe o serie de afecţiuni mult mai periculoase ce au fost puse în legătură cu consumul de zahăr, în special obezitatea şi diabetul de tip 2.
 
E greu, dacă nu imposibil, să găseşti pe cineva care să pretindă că zahărul îţi face bine. Cu toate astea, încă din copilărie suntem spălaţi pe creier şi influenţaţi să vedem în dulciuri o răsplată. Bomboane, prăjituri, biscuiţi, acadele, îngheţată şi ciocolată - toate acestea ni se dau ca răsplată că am fost cuminţi! Abia acum părinţii încep să înţeleagă că, departe de a-şi răsplăti copiii, le dau de fapt o potenţială condamnare la moarte.
 
În cazul majorităţii celor care au crescut văzând în zahăr o răsplată, abia când au devenit supraponderali sau au fost diagnosticaţi cu diabet de tip 2, ori cel mai probabil cu ambele, au început să vadă adevărul. Şi chiar şi aşa, se luptă să elimine zahărul din alimentaţia lor.
 
E extraordinar, dar cei care intră în categoriile de la „uşor supraponderal" la obezitate „clinică" sau „morbidă" continuă să consume ZAHĂR RĂU în fiecare zi, în cantităţi extrem de mari, fără să-şi dea seama de natura răului pe care-l provoacă. Cum se explică aşa ceva? Cum se face că ZAHĂRUL RĂU despre care se ştie că are efecte atât de negative continuă să fie consumat în cantităţi atât de mari, provocând un dezastru medical la scară globală?
 
CUPRINS:
 
Introducere
1. Viaţa e îndeajuns de dulce... 11
2. Ghidul naturii... 28
3. Spălarea pe creier... 39
4. Capcana... 51
5. Primii paşi către libertate... 61
6. Incredibila maşinărie... 70
7. Cum am pierdut din vedere Ghidul naturii... 79
8. Alimentarea şi consumul... 92
9. Teama... 102
10. Voinţa... 121
11. Personalitatea dependentă... 131
12. Dincolo de iluzie... 142
13. Alimentele tale preferate... 155
14. Înlocuitori... 163
15. Cum să scapi de spălarea pe creier... 171
16. Cum să preiei controlul... 180
17. Sevrajul... 194
18. Ultima ta masă cu Zahăr Rău... 204
19. Cum să te bucuri de viaţă fără Zahăr Rău... 214
20. E util să-ţi reaminteşti... 222
Clinicile Easyway ale lui Allen Carr... 225
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0227 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.