Yoga tibetană pentru sănătate şi starea de bine

Yoga tibetană pentru sănătate şi starea de bine
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066392945
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 142

DESCRIERE

Yoga tibetană pentru sănătate şi starea de bine - Dr. Alejandro Chaoul
 
... tehnicile din yoga tibetană îmbunătățesc forța fizică și sănătatea emoțională și mentală, vindecând sistemul corp-energie-minte cu un sentiment de conștiență și armonie.
 
În cartea sa Yoga tibetană pentru sănătate şi starea de bine, dr. Alejandro Chaoul se concentrează asupra celor cinci principale energii ale respirației din medicina și yoga tibetane și asupra modului în care mișcările speciale ale corpului pentru fiecare dintre aceste energii activează cele cinci chakre din corpul nostru.
 
Dr. Chaoul îți împărtășește experiențele sale de practică zilnică în diferite medii și culturi, punând accentul pe un stil de viață simplu, accesibil și facil, adaptat la lumea reală. El îți oferă, de asemenea, o înțelegere contextuală a istoriei și a stilului tibetan de yoga. Cu astfel de instrumente îndelung testate și practicate, vei putea să elimini și tu pe deplin obstacolele din viața ta și să te bucuri de sănătate și starea de bine.
 
CUPRINS:
Cuvinte de apreciere pentru cartea
Yoga tibetană pentru sănătate şi stare de bine
Cuvânt înainte
Prefaţă    
Introducere    
Capitolul 1. Yoga Ligmincha a Instrucţiunilor lui A
Capitolul 2. Mişcările de yoga tibetană din Instrucţiunile lui A
Capitolul 3. Yoga tibetană Bon - o scurtă istorie
Capitolul 4. Yoghinul modern
Postfaţă. A împărtăşi din inimă
Resurse    
Note    
Cuvinte de recunoştinţă
Despre autor    
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0298 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.