Yoga, știința supremă

Yoga, știința supremă
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-8460-91-8
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 344

DESCRIERE

Yoga, știința supremă - Osho
 
... yoga este o artă a eliberării, solitudinea reprezintă realizarea ultimă, iar omul trebuie să se întoarcă la mintea originară. Se arată că toate aspectele vieții sunt interdependente și meditația este o stare de expansiune a ființei.
 
„Relația e un foc, ea arde. E dificil, e aproape imposibil să trăiești cu cineva. E o luptă continuă. Mulți au fugit de relații, dar aceia sunt lași. Nu sunt maturi, efortul lor e pueril. Da, vor trăi o viață mai convenabilă, e adevărat. Când celălalt nu e prezent, sigur că totul decurge ușor. Trăiești singur. Pe cine să te înfurii? Cine să te facă gelos? Cu cine să te cerți? Dar viața își va pierde orice savoare. Va deveni insipidă.”
 
„Mulți fug de viață doar pentru că viața îi copleșește, iar ei nu se simt în stare să îi facă față. Eu nu îți sugerez așa ceva, nu sunt un escapist. Eu îți voi spune să-ți croiești drum prin viață, luptând, căci acesta este singurul mod în care poți deveni mai conștient, mai vigilent; să devii atât de echilibrat încât nimeni să nu te mai poată dezechilibra; să devii atât de liniștit încât prezența celuilalt să nu te mai poată distrage vreodată. Celălalt te poate insulta, dar tu nu ești iritat. Celălalt poate crea o situație în care, de obicei, ți-ai fi ieșit din minți, dar n-o faci. Folosești situația ca pe o punte către o stare de conștiință mai înaltă.
 
Viața trebuie folosită ca un prilej, ca o oportunitate de a deveni mai conștient, mai cristalizat, mai centrat și înrădăcinat.”

CUPRINS:

Capitolul 1: Arta eliberării
 
Capitolul 2: Solitudinea reprezintă ultima realizare
 
Capitolul 3: Întoarcerea la mintea originară
 
Capitolul 4: Totul este interdependent
 
Capitolul 5: Cunoaște-ți ființa proprie
 
Capitolul 6: Meditația este o expansiune
 
Capitolul 7: Martorul se autoiluminează
 
Capitolul 8: Încrederea nu e adresată nimănui anume
 
Capitolul 9: Sănătatea supremă
 
Capitolul 10: Eu sunt în favoarea iubirii
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0359 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.