Yoga, o nouă direcție - Osho

Yoga, o nouă direcție - Osho
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-8460-85-7
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 320

DESCRIERE

Yoga, o nouă direcție - Osho
 
... v-ați născut din viață – cum ar putea viața să fie împotriva voastră? Cum ar putea mama să fie împotriva copilului ei? Și vă veți întoarce la viață, întocmai cum un val se ridică, dansează în lumina soarelui și apoi se scufundă în ocean. Cum ar putea oceanul să fie împotriva valului? De fapt, întreaga putere a valului este un dar pe care i-l face oceanul – nu valul se ridică din ocean, ci oceanul se ridică în val. Sunteți valuri ale oceanului cosmic de conștiință. Acceptați-l. Simțiți-vă acasă. Nu sunteți străini aici; sunteți fiii mult iubiți ai existenței.
 
Imediat ce impuritățile sunt distruse, apare iluminarea. Iluminarea nu vine din exterior; ea este însăși esența ființei voastre pure, este inocență, este virginitate. În voi apare o lumină. Totul devine clar: mulțimea confuziilor s-a risipit, apare claritatea percepției. Vedeți totul acum așa cum este. Nu mai sunt proiecții, nu mai este imaginație, nu mai este nicio formă de pervertire a realității. Vedeți pur și simplu lucrurile așa cum sunt. Ochii voștri sunt goi de imagini predefinite, ființa voastră este tăcută. Nu mai aveți nimic în voi, prin urmare nimic de proiectat în exterior. Deveniți observatorul tăcut, martorul sakshin – iar acesta este însăși puritatea ființei.
 
CUPRINS:
 
Capitolul 1
Yoga dizolvă toate granițele
 
Capitolul 2
Confuzia este un semn bun
 
Capitolul 3
Cel care vede și cel văzut
 
Capitolul 4
Fă saltul către iluminare!
 
Capitolul 5
Cei opt pași ai căii yoga
 
Capitolul 6
Nu condamna, transformă!
 
Capitolul 7
Cele cinci reguli ale lui Patanjali
 
Capitolul 8
În starea de non-minte, dualitățile dispar
 
Capitolul 9
Un plan de evoluție
 
Capitolul 10
Când condiționarea dispare, ești liber

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0265 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.