Yoga energiei. Curs practic - Roger Clerc

Yoga energiei. Curs practic - Roger Clerc
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9739568963
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 130

DESCRIERE

Yoga energiei. Curs practic - Roger Clerc
 
"Yoga energiei" cuprinde esenţa practicii yoga, fiind destinată practicantului european. Această formă de yoga este adaptată ritmului de viaţă accelerat specific occidentalilor, care nu dispun de foarte mult timp liber pentru activităţi spirituale.
 
Practicând 20-40 de minute pe zi exerciţiile din acest curs practic, se va acumula suficientă energie, pentru a putea face faţă cu succes solicitărilor cotidiene. Cei care sunt interesaţi să îşi trezească puterile latente, pot găsi îndrumări practice în acest veritabil manual de yoga.

Un alt mare avantaj al acestui ghid spiritual este faptul că el conţine suficiente informaţii, pentru ca practicantul să nu mai aibă nevoie de supravegherea unui maestru competent.

Practicantul yoga trebuie să înţeleagă că adevăratul rol al instructorului sau maestrului său este să îl ajute să ajungă la ghidul spiritual interior, care este, de fapt, adevăratul maestru. Acest aspect este foarte impor-| tant de reţinut, deoarece, în unele aşa-zise grupuri de yoga, există unii "maeştri", care, de fapt, îşi domină psihic elevii, in loc sa ii ajute sa devină ei înşişi.
 
CUPRINS:
 
Cuvânt înainte    
Prefaţă    
        
Capitolul I
Complexitatea fiinţei umane
 
Capitolul II
Atenţia, concentrarea, observaţia
        
Capitolul III
Practica    
        
Lecţia 1    
Lecţia 2        
Lecţia 3
Lecţia 4
Lecţia 5                    
Lecţia 6    
Lecţia 7    
Lecţia 8            
Lecţia 9
Lecţia 10
Lecţia 11                
Lecţia 12        
Lecţia 13        
Lecţia 14
...
...
...
Lectia 30
Concluzie
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0357 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.