Vremea pentru schimbare

Vremea pentru schimbare
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8414-66-9
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 304

DESCRIERE

Vremea pentru schimbare - Richard Bandler
 
Aveti crezuri pe care vi le-au transmis parintii vostri, terapeutii vostri sau crezuri pe care vi le-ati format dupa ce ati alunecat pe o coaja de banana. Însa, puteti intra intr-o forma usoara de transa si puteti schimba aceste crezuri profund înradacinate.
 
Începeti prin a spune: „Voi face acest lucru usor si rapid.” Trebuie sa credeti. Fara credinta, va veti trezi ca dansati doar cu o parte a voastra, nu si cu cealalta. Nu puteti crea congruenta. Daca nu dezvoltati congruenta, va trebui sa faceti terapie pentru tot restul vietii.
 
Însa, tehnicile prezentate în aceasta carte va pun la îndemana cea mai sigura alternativa de transformare a crezurilor personale în crezuri care va vor propulsa la urmatorul nivel la care doriti sa ajungeti pe plan social, profesional sau în relatiile cu cei din jur si mai departe, pe urmatoarea treapta…
 
Întrebati-va: „Pot construi mai bine?” Pentru a materializa acele lucruri pe care le doriti, transformarea este imperios necesara! Si pentru a va transforma trebuie sa suspendati sistemul de crezuri actual pentru ca el este cel care va blocheaza energia creatoare. Învatati cum sa o faceti pentru ca adevarul este ca nu exista limite. Exista doar sugestii limitatoare.
 
CUPRINS:
 
Introducere... vii
Cuvânt-înainte... 9
I - Modificarea celui care crede... 15
II - Sa credem în puterea râsului... 35
III - Sfaturi din Manualul Pierdut... 53
IV - Inductii hipnotice non-verbale... 63
V - Tiparul curateniei generale... 79
VI - Sa obtinem mai mult timp pentru schimbare... 99
VII - Modele de timp lent... 115
VIII - Hiperestezia, fenomen al transei... 141
IX - Reprogramarea deciziilor limitative... 155
Epilog... 169
Anexe
   Semnale de accesare... 179
   Meta-modelul... 181
   Presupozitii lingvistice... 205
   Submodalitati... 211
   Reîncadrare... 213
   Intensificarea tonalitatii vocii... 215
Glosar de termeni NLP... 219
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0272 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.