Visul eternităţii. Cartea Nuréei

Visul eternităţii. Cartea Nuréei
-5,5%
Preț: 52,00 lei
55,00 lei (-5,45%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-973-1965-63-5
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 424

DESCRIERE

Visul eternităţii. Cartea Nuréei - Anton Parks
 
... așadar, cum au luat naștere Universul și Timpul? Cine suntem și de unde venim? Cine sunt adevărații noștri creatori și care este istoria lor? Despre cine vorbesc miturile și cine sunt zeii din mitologii cu adevărat? Află totul din acest volum captivant, riguros documentat, cu explicații și ilustrații fascinante!
 
Acest volum nu este o scriere science-fiction, ci se vrea a fi o relatare a istoriei Universului. De unde a luat Anton Parks aceste vaste informații transpuse în Visul eternității: Cartea Nuréei și în întreaga serie Cronicile Ǧírkù? Răspunsul îl aflăm chiar în prefața scrisă de autor la prezentul volum: pe de o parte, cunoștințele sale au o bază științifică (traducerea și studierea aprofundată a tăblițelor de lut sumeriene care descriu geneza exoterestră a omenirii și ființele reptiliene care ne-au creat), iar pe de altă parte au o bază spirituală ce a stat la baza întregului proces de documentare.

... in acest volum, autorul ne dezvăluie informații despre originea Universului și istoria ființelor extraterestre care au creat omenirea. Această relatare a istoriei Universului se bazează atât pe descifrarea scrierii cuneiforme de pe tăblițele de lut sumeriene, cât și pe experiența spirituală a autorului.
În centrul acestei relatări stau 3 personaje care își duc la îndeplinire destinul pentru a modela lumea așa cum o știm astăzi. Descriind aventurile lor în spațiu și pe Pământ, Anton Parks ne oferă o perspectivă detaliată și documentată asupra civilizației lor.
 
Cum era viața extratereștrilor reptilieni care au creat oamenii? Ce tehnologie aveau, cum erau organizați social și politic? Ce știau ei, în urmă cu 400 milioane de ani, despre originea Universului? Toate aceste informații, scrise într-un mod ușor de înțeles și captivant, sunt dezvăluite cititorului în acest volum.
 
Istoria ființelor Gina’abul, creatorii omenirii, este complexă, cuprinzând deplasări în timp și în multiple dimensiuni. Vei afla genealogia diferitelor specii terestre și extraterestre, tehnologii antice avansate, elemente de astrofizică și originea Universului, toate acestea relatate într-un mod captivant, împletit cu aventurile celor 3 personaje principale.
 
Cine sunt zeii din mitologiile transmise până astăzi? În acest volum, imaginea lor este decriptată. Aflăm că miturile sunt modurile în care ni s-au transmis cunoștințele despre aceste ființe extraterestre reptiliene. Șarpele din geneza biblică și din mentalul colectiv va căpăta o cu totul altă semnificație după lectura acestei cărți.
 
Visul eternităţii. Cartea Nuréei este primul volum din Cronicile Ǧírkù
 
CUPRINS:
 
Nurea
între mai multe lumi (cuvânt înainte al autorului)
Nota
 
Partea întâi: INTRODUCERE ÎN CRONICILE GIRKU
1. Bătălia trecutului    ... 25
2. Jefuirea domeniului zeilor... 49
3. Planeta în carantină... 59
4. Limbajul stelelor şi codul secret al vechilor „zei"... 77
 
Partea a doua: FUNDAŢIILE
Introducere... 97
1. Ofensa... 101
2. Destinul Nureei... 113
3. Musidimii... 131
4. Misterul Casei-Mamă... 141
5. Umbra Gaanzir... 163
6. Visul întoarcerii eterne... 189
7. Spre frontiera convergenţelor... 211
8. In spatele luminii aparenţelor... 237
 
Partea a treia: TERRAFORMĂRILE
1. Prima zi a gina'abulilor... 253
2. Naşterea lui Iaaldabaut... 271
3. Coborâre spre haosul formelor... 283
4. In faţa tenebrelor timpului... 307
5. Secretul informaţiei ancestrale... 325
6. Moştenitorul haosului... 347
7. Mama tunetului... 359
    1. Marele exil... 360
    2. Epoca Nimra... 365
    3. Distrugerea lumii vechi... 372
    4. Crearea usumgalilor şi a amasutumelor... 380
8. Trezirea Nureei... 391
Lexic... 399
Bibliografie... 407
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0255 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.