Vinovatia, cea inchipuita si cea adevarata

Vinovatia, cea inchipuita si cea adevarata
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 200
Categoria: Psihoterapie

DESCRIERE

Vinovatia, cea inchipuita si cea adevarata - Marina Suldina
 
... oricare dintre noi s-a simţit vinovat de nenumărate ori. Adesea, sentimentul vinovăţiei ne împiedică să ne trăim din plin viaţa, ne otrăveşte cele mai frumoase clipe, ne împiedică să construim relaţii sănătoase cu familia, cu prietenii, cu ceilalţi oameni din jurul nostru, putându-ne duce – ca orice emoţie negativă foarte intensă – chiar la boli fizice grave.
 
Pe de altă parte, tot el ne poate da imboldul de a ne schimba obiceiurile rele, de a deveni mai responsabili şi mai buni.
 
Cartea de faţă ne învaţă să facem tocmai operaţiunea – atât de delicată şi importantă – de a distinge între vinovăţia nevrotică, autocanibalizantă, distructivă, şi cea sănătoasă, care duce la la însănătoşirea sufletească, la pocăinţă, la regăsirea de sine şi la apropierea de Dumnezeu, pentru a ne bucura de o viaţă sufletească echilibrată şi sănătoasă, în armonie cu noi înşine, cu oamenii şi cu Cel care ne-a zidit.
 
CUPRINS:
 
Cuvant inainte
In loc de prefata: Exista intarziere si intarziere
1. Despre vinovatia autentica si cea "duala"
2. Vinovatia ca nevroza
3. Vinovatia autentica
4. VInovatia inevitabila
5. Vinovatia fata de tine insuti sau Chemarea fiintarii
In loc de incheiere: Frica ce incatuseaza si frica ce elibereaza
Anexa: Ce sa facem daca ne chinuie vinovatia
Despre autoare
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0297 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.