Vindecat! Puterea sistemului imunitar și legătura minte-corp

Vindecat! Puterea sistemului imunitar și legătura minte-corp
-9,1%
Preț: 50,00 lei
55,00 lei (-9,09%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-789-271-0
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 496

DESCRIERE

Vindecat! Puterea sistemului imunitar și legătura minte-corp - Dr. Jeffrey Rediger
 
... de ce unii oameni cu boli incurabile se vindecă pe neașteptate? Dr. Rediger se întreabă ce putem învăța din aceste cazuri de remisiune spontană, cum putem activa puterea organismului uman și cum să ne folosim mintea pentru a stăpâni sistemele de vindecare ale corpului." – Mark Hyman, director al Clinicii de Medicină Funcțională din Cleveland, autorul bestsellerului Soluția pentru glicemie
 
Când vine vorba de remisiunea spontană, scepticismul se manifestă din plin. Doctorii sunt învățați că însănătoșirile „miraculoase" sunt doar niște întâmplări norocoase și, prin urmare, nu studiază aceste cazuri și nici nu le iau în considerare atunci când își tratează pacienții.
 
Iată însă că dr. Jeffrey Rediger, un psihiatru renumit de la Harvard, a studiat vreme de 15 ani mii de cazuri de vindecare spontană din toată lumea, făcând pionierat în folosirea instrumentelor științifice pentru investigarea însănătoșirilor în urma unor boli incurabile. El a pornit de la ideea că, dacă vrem să înțelegem legătura dintre sănătatea noastră fizică și cea mintală,. trebuie să avem în vedere excepțiile, nu regulile.
 
Observând elementele comune ale pacienților care au învins sorții potrivnici, dr. Rediger dezvăluie puterea imensă a sistemului imunitar uman și descifrează secretele legăturii dintre minte și corp. În Vindecat, el explică rolul vital pe care îl joacă nutriția în întărirea imunității și lupta cu bolile, arătând totodată cum stresul și traumele ne afectează sănătatea fizică.
 
„Cartea doctorului Rediger este un excelent ghid de autovindecare." – Deepak Chopra, autorul bestsellerului Metauman
 
Dr. Jeffrey Rediger face parte din corpul profesoral de la Harvard Medical School și este director medical la Departamentul de psihiatrie pentru adulți de la Spitalul McLean, fiind un lider în cercetările neuroștiințifice inovatoare. Dr. Rediger a primit numeroase premii legate de îngrijirea pacienților și a fost nominalizat pentru premiul National Bravewell Leadership, care îi recompensează pe medicii care au contribuit semnificativ la dezvoltarea medicinei integrative. Activitatea sa a fost prezentată la radio și televiziune, inclusiv în emisiunile The Oprah Winfrey Show și Dr. Oz.
 
CUPRINS:
 
Introducere. Să deschidem cutia neagră a miracolelor medicale
 
Partea întâi. IMUNITATEA INCREDIBILĂ
1. în inima imposibilului
2. Ucigași înnăscuţi
3. Ce să mănânci pentru a te vindeca
4. Blochează autostrada bolilor
5. Activează modul de vindecare
6. Inima vindecătoare
 
Partea a doua. MINTEA MIRACULOASĂ
7. Vindecarea credinței și credinţa vindecătoare
8. Puterea efectului placebo
9. Vindecarea identității
10. Nu ești boala de care suferi.
11. Moartea vindecătoare.
12. Arde-ți corabia
 
Concluzie. O medicină a speranței și a posibilităţilor
Nota autorului
Mulțumiri

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Cărți noi - Medicina/Sanatate

Created in 0.0248 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.