Vindecarea sufletului de frica si suferinta

Vindecarea sufletului de frica si suferinta
Preț: 25,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-639-166-5
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 192

DESCRIERE

Vindecarea sufletului de frica si suferinta - 100 de zile pentru vindecare - Deepak Chopra
 
Ce avem de gând sa facem - tu si eu, ca persoane individuale - în legatura cu ceea ce se întâmpla? Ne mai putem permite sa lasam aceasta rana profunda sa supureze?
 
Am fost martorii unui atac oribil asupra Americii, dar nu cumva reprezinta el si o fisura în sufletul nostru colectiv? Nu este acesta un atac la adresa civilizatiei - atât din exterior, cât si din interior?
 
Dupa ce ne vom fi consolidat din nou apararea si vom avea grija de raniti, dupa ce se va sfârsi perioada de soc si
de doliu, vom avea timp sa ne cercetam sufletul. Sper doar ca aceste întrebari sa fie abordate cu o atitudine profund spirituala. Niciunul dintre noi nu se va mai simti în siguranta în spatele scutului fortelor militare si al muntilor de armament.
 
Nu poate exista siguranta pâna când cauza fundamentala nu este privita în fata. Este absolut obligatoriu sa ne rugam si sa ne oferim mângâiere si ajutor unul altuia. În astfel de momente de profunda tristete, când sufletul nostru colectiv este ranit, singura alinare pe care o putem obtine ca indivizi e sa ne asigu-ram ca fiecare gând al nostru, fiecare cuvânt si fapta sunt puse în slujba omenirii.
 
Desi ideea acestei carti s-a nascut în urma incidentului tragic de pe 11 septembrie 2001, ea s-a dezvoltat astfel încât a devenit un manual ce poate fi folosit pentru a vindeca rana mai profunda, indiferent care ar fi cauza ei. Marile traditii ale întelepciunii spun ca este posibil sa trecem dincolo de suferinta si sa atingem stari extinse ale constientei, în care transformarea noastra personala nu numai ca ne poate aduce fericire, ci poate vindeca si tot ceea ce înseamna viata.
 
CUPRINS:
 
Prefata... 9
Introducere... 13
   Partea I
În fata tragediei... 21
Etape ale suferintei, etape ale vindecarii... 25
Anatomia fricii... 32
"De ce? Spune-mi de ce?"... 49
Semnificatia mortii... 54
Înfatisarea raului... 63
Vindecarea sufletului... 70
   Partea a II-a
100 de zile pentru vindecare... 81
Multumiri... 187

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0274 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.