Vindecarea spontana a credintei. Sa zdruncinam din temelii paradigma falselor limite

Vindecarea spontana a credintei. Sa zdruncinam din temelii paradigma falselor limite
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc zero
ISBN: 973-1701-38-7
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 270

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Ar fi posibil, oare, ca o schimbare în percepţia noastră - o mutaţie în credinţele noastre - să conţină secretul etern al vindecării, al păcii şi al realităţii însăşi? Noile descoperiri din fizică şi biologie sugerează faptul că suntem pe punctul de a afla răspunsul la această întrebare.

… universul funcţionează ca un computer uriaş, bazat pe conştiinţă. La fel cum orice computer foloseşte un limbaj pentru a obţine rezultate, computerul conştiinţei universului foloseşte credinţa, pentru a-i „vorbi" substanţei din care este alcătuită lumea şi corpurile noastre. Recunoscând faptul că totul - de la ADN, la succesul relaţiilor noastre şi la pacea în lume - se bazează pe ceea ce credem, observăm că modul în care gândim despre noi este mai important acum, decât oricând.

Ca să ne schimbăm credinţele restrictive care, în trecut, au condus la război, boală şi eşecuri în carieră şi relaţii, avem nevoie de un motiv pentru a privi lucrurile diferit. Pentru a-şi schimba credinţele, strămoşii noştri se foloseau de miracole. Astăzi ne folosim de ştiinţă.

Această carte ne oferă ambele alternative: miracolele care deschid uşa unei noi perspective asupra lumii şi ştiinţa care ne spune de ce este posibilă apariţia miracolelor... dezvăluindu-ne:
● motivul pentru care nu suntem limitaţi de „legile" fizicii şi ale biologiei, aşa cum le cunoaştem noi astăzi,
● cum să vorbim limbajul cuantic al vindecării, păcii, abundenţei şi schimbării,
● cum să realizăm această modificare simplă a credinţelor noastre, care ne va catapulta dincolo de limitările din trecut.

După ce vom deveni conştienţi de aceste descoperiri transformatoare şi de miracolele din viaţa reală, trebuie să ne gândim la noi înşine, în mod diferit. Cheia pentru vindecarea limitărilor noastre false este să înţelegem ce este credinţa şi cum funcţionează ea. De peste douăzeci de ani, Gregg Braden caută această cheie.
De la mănăstirile îndepărtate din Egipt, Peru şi Tibet, până la textele uitate ale bisericii creştine timpurii, secretul vindecării credinţelor noastre a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai sacre dintre tradiţiile. Alăturaţi-vă lui Gregg, pe măsură ce ne povesteşte despre ce a descoperit şi ne invită să trăim dincolo de paradigma falselor limite!

Din Cuprins:

...am descoperit ca imi dezvoltasem o idee puternica despre ce „ar trebui" sau „nu ar trebui", in ceea ce priveste sinceritatea, integritatea si increderea in ceilalti. Si exact judecata mea referitoare la aceste calitati s-a dovedit a fi magnetul care continua sa atraga aceste relatii spre mine.

Aproape imediat dupa vis, ceva neasteptat a inceput sa se petreaca: in doar cateva zile, fiecare dintre cei care reflectau judecatile mele au inceput sa dispara din viata mea. Nu mai eram suparat pe ei. Nu mai eram indignat. Am inceput sa am o senzatie ciudata de „nimic" fata de ei.

Nu am urmarit sa-i exclud din viata mea. Redefinindu-mi relatia dintre lumina si intuneric si descoperind relatiile mele cu acesti oameni, asa cum erau ei cu adevarat - si nu cum le faceau judecatile mele - am descoperit ca nu mai exista niciun motiv ca ei sa ramana in viata mea. Dintr-o data, m-au sunat la intervale mai mari de timp, mi-au scris mai rar si m-am gandit mai putin la ei, pe parcursul zilei. Judecatile mele fusesera magnetul care mentinuse aceste relatii.

Desi aceasta schimbare a fost interesanta, la cateva zile dupa aceea, s-a intamplat ceva si mai ciudat. Mi-am dat seama ca si alti oameni, pe care ii cunosteam de mult timp si cu care nu eram in niciun fel de conflict sau lupta, incep sa dispara. Din nou, nu am facut niciun efort constient pentru a pune capat acestor relatii. Pur si simplu, nu ne mai lega nimic.

Odata, cand am avut prilejul sa port o conversatie cu unul dintre acestia, discutia parea incordata si artificiala. Unde inainte fusese afinitate, acum era stanjeneala. Aproape imediat dupa ce mi-am dat seama de aceasta schimbare in relatii, am devenit constient de ceea ce, pentru mine, era un fenomen inedit.

Fiecare dintre relatiile destramate fusese bazata pe acelasi tipar - acelasi care ii adusese initial in viata mea. Tiparul era emiterea de judecati la adresa actiunilor lor, pe baza credintelor mele despre lumina si intuneric.

Pe langa faptul ca era un magnet care atragea relatii spre mine, judecata mea fusese si liantul care le-a mentinut. In absenta ei, liantul s-a dizolvat. Am observat ceva similar efectului in cascada, care functioneaza astfel: odata ce tiparul a fost recunoscut intr-un loc, sau intr-o relatie, ecoul s-a transmis la multe alte niveluri ale vietii mele.

Banuiesc ca acest efect in cascada al vindecarii se manifesta deseori in vietile noastre, desi poate ca nu il recunoastem intotdeauna. In povestea pe care v-am relatat-o, totul s-a petrecut atat de rapid, incat ar fi fost greu sa nu observ.

Asa ca, va invit sa examinati relatiile din viata voastra - in special pe cele mai dificile. Cand par sa se destrame brusc si fara un motiv evident, este posibil ca asta sa indice o schimbare a credintelor voastre. Poate liantul unei perceptii a fost vindecat si nu mai este nimic care sa mentina relatia respectiva."

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0816 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.