Vindecarea prin sunet și vibrații

Vindecarea prin sunet și vibrații
Preț: 34,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066394062
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 192

DESCRIERE

Vindecarea prin sunet și vibrații - Erica Longdon
 
... explică impactul terapeutic și vindecător al sunetului, frecvenței și vibrațiilor asupra corpului, minții și spiritului. Ea arată cum terapia cu sunet declanșează mecanismele naturale de autovindecare ale corpului și oferă o modalitate neinvazivă de a pătrunde cu intenții de vindecare în fiecare celulă a corpului.
 
Cartea Vindecarea prin sunet și vibrații îți arată:
• numeroase metode de vindecare prin sunet și practici vibraționale;
• cum să folosești instrumente precum diapazonul, gongurile, bolurile, tobele și vibrațiile angelice;
• cum să-ți utilizezi propria voce și tăcerea pentru a te vindeca vibrațional.
 
Conectează-te cu vindecătorul interior și valorifică puterea vitaminelor sonice pentru a restabili echilibrul, sănătatea și armonia!
 
„Vibrația este întâlnită în vastitatea spațiului și în formarea materială a obiectelor de pe Pământ, dar ea se găsește și în organele și celulele corpului uman, acolo unde apare natural în fiecare clipă, chiar dacă nu suntem capabili să o vedem.

Când îți găsești propria notă, locul tău în simfonia vieții, intri în rezonanță holistică și devii propriul vindecător. De ce? Întrucât totul este vibrație. Când găsești armonia, permiți sănătatea înfloritoare.

Tratarea cu o doză zilnică de vitamine sonice este o practică prin care îți vei îmbogăți considerabil viața și vei aduce pace acolo unde este stres, ceea ce te va ajuta să te detașezi de dramele vieții.“ - Erica Longdon

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0642 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.