Vindecarea creierului

Vindecarea creierului
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-789-123-2
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 360

DESCRIERE

Vindecarea creierului - Dr. Joseph A. Annibali
 
... la sfârsitul anilor 70 si începutul anilor '80, în perioada când eu si Joe eram studenti la medicina, ni se spunea ca, de fapt, creierul nu se poate vindeca. Dar acum stim ca lucrurile nu stau asa. Daca pui creierul într-un mediu favorabil vindecarii, de cele mai multe ori poate ajunge într-o stare mult mai buna, dar pentru asta este nevoie de viziune si de un plan excelent. Si aceasta vindecare nu e valabila doar pentru jucatorii de fotbal. Am vazut ameliorari ale functiei cerebrale la oameni cu tulburare de deficit de ateritie/hiperactivitate (ADHD), anxietate, depresie, tulburare obsesiv-compulsiva (TOC), tulburare de stres posttraumatic (TSPT), boala Lyme, adictii si chiar îmbunatatiri la unii oameni cu Alzheimer.
 
Una din ideile esentiale ale acestei carti este ca mai întâi trebuie sa vindeci (un creier ranit, daca este cazul) si sa echilibrezi creierul înainte ca alte interventii sa dea rezultate. De prea multe ori oamenii apeleaza la terapeuti ca sa le vindece mintea, când de fapt au nevoie mai întâi sa fie ajutati sa le functioneze creierul mai bine.
 
Instrumentele si abordarile prezentate aici îi vor învata pe cititori ce pot sa faca pentru a se ajuta singuri. Cei mai multi dintre cititori nu vor avea nevoie de o scanare SPECT pentru a beneficia de informatiile oferite în Vindecarea creierului. Cartea ilustreaza în maniera convingatoare cât de mult ne putem ameliora situatia când acordam atentie mintii si creierului în acelasi timp.

Vindecarea creierului este harta drumului de parcurs pentru a avea un creier mai bun si o viata mai buna. Cartea contine numeroase informatii utile însotite de istorisiri remarcabile si un mod de gândire complet nou care te pot ajuta sa te simti bine mai repede în timp ce-ti vindeci si-ti echilibrezi creierul agitat; totodata te învata cum sa-ti protejezi partea cea mai importanta a corpului (creierul) multi ani de-acum înainte.
 
Sunt entuziasmat de faptul ca începi sa citesti si sa aplici principiile din aceasta carte. Ele mi-au schimbat viata si au schimbat existenta multor alti oameni Sub îndrumarea de expert a doctorului Annibali, stiu ca te vor ajuta sa-ti schimbi viata în bine. Dr. Daniel G. Amen,
 
 
... un ghid inedit de restabilirea calmului cognitiv, bazat pe experienta de trei decenii a doctorului Joseph Annibali în tratarea pacientilor care sufera din cauza suprasolicitarii si suprastimularii creierului. Unii oameni îsi descriu creierul ca fiind „în haos“; altii au senzatia ca „le-a luat foc“ creierul.
 
Dar, indiferent daca în final sunt diagnosticati cu anxietate, tulburare obsesiv-compulsiva, depresie, tulburare bipolara sau chiar abuz de substante toxice, problema de baza este creierul prea ocupat, un important factor iritant care influenteaza negativ atentia, concentrarea, dispozitia psihica si multe altele. Poate fi chiar un semn al unei leziuni nedetectate la nivelul creierului sau chiar al corpului.

Prin strategii practice, explicatii clare si tehnici de gestionare a activitatii mentale, dr. Annibali îi va ajuta pe cititori sa-si vindece creierul, pentru a redobândi controlul asupra vietii.
 
Dr. Joseph A. Annibali, supranumit „îmblânzitorul de creiere”, este psihiatru-sef la Clinicile Amen, renumite pe plan mondial. De-a lungul carierei sale, a tratat mii de pacienti cu tulburari psihologice si psihiatrice si este unul dintre expertii de frunte în folosirea imagisticii SPECT pentru studierea efectelor pe care le au asupra creierului afectiuni ca boala Lyme si sindromul Irlen.
 
CUPRINS:
 
Cuvânt-înainte    
Multumiri        
 
Cum sa-ti tii creierul in frâu
Introducere
Capitolul 1. Echilibrarea creierului.
 
Gestionarea mintii
Capitolul 2. Învingerea negativitatii    
Capitolul 3. Rescrierea povestilor    
Capitolul 4. Metoda mindfulness            
Capitolul 5. Redresarea relatiilor  
 
Abordarea problemelor specifice
Capitolul 6. ADHD, creier plictisit, creier excitabil            
Capitolul 7. Problemele inimii. Anxietatea    
Capitolul 8. Probleme de dispozitie. Depresia    
Capitolul 9. Cum sa scapi de blocaje. TOC        
Capitolul 10. Traumele emotionale si TSPT, întiparite în creier
Capitolul 11. Echilibreaza-ti creierul, întareste-ti vointa. Adictia
Capitolul 12. Vindecarea creierului si a corpului ranit. Leziunile cerebrale si problemele medicale
 
Concluzie. Dincolo de minte si creier        
Anexa A. Suplimentele nutritionale
Anexa B. Medicamentele    
Bibliografie adnotata
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0274 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.