Vindecare si purificare prin alimentatie si post. Vol. 1

Vindecare si purificare prin alimentatie si post. Vol. 1
Preț: 20,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 973-98361-6-X
Editura:
Anul publicării: 2001
Pagini: 384
Categoria: Terapii/Diete

DESCRIERE

…prezintă în detaliu câteva metode forte ale dietoterapiei naturale: regimurile macrobiotice ale doctorului Oshawa, curele cu sucuri si cruditati, postul complet. Asociate cu remedii eficiente şi cu alte terapii alternative, aceste metode străvechi VINDECA, REGENEREAZĂ şi FORTIFICĂ întreaga fiinţă.

Lucrarea oferă informaţii ample despre modul de realizare al acestor cure, indicaţiile necesare atât pentru menţinerea unei foarte bune sănătăţi, cât şi pentru vindecarea unor afecţiuni grave. Ea cuprinde un index terapeutic amplu şi metode practice ce grăbesc procesele de purificare şi vindecare.

10 semne ale intoxicării organismului:

1. Apar frecvent stări de oboseală "fără motiv", plictiseală, apatie, energie scăzută, chiar în condiţiile în care ne odihnim şi ne hrănim suficient.
2. Perioada de somn tinde să se mărească peste măsură; constatăm că deşi dormim, somnul nu este suficient de odihnitor.
3. Fecalele au un miros puternic extrem de neplăcut. Transpiraţia prezintă un miros pătrunzător. Poate să apară simultan un miros neplăcut al respiraţiei (halenă).
4. Limba prezintă dimineaţa, după trezire, o depunere albicioasă.
5. Simţim tot mai frecvent nevoia de a mânca dulciuri în cantitate mai mare; simţim nevoia de a consuma alimente prăjite în ulei, grele, arse, excesiv sărate sau condimentate.
6. Apar una sau mai multe dintre stările: depresie, anxietate, frică, nervozitate accentuată şi iritabilitate, isterie, lipsa puterii de concentrare, confuzie, plictiseală, dorinţe sexuale intense şi necontrolate.
7. Simţim o stare de greutate a membrelor şi corpului în general. Resimţim "supraîncărcarea" prin starea de tensiune la nivelul ficatului; ne-am confruntat cu stări de indigestie, vomă, greaţă.
8. Respiraţia este de amplitudine foarte redusă, insuficientă.
9. Suferim de una sau mai mute afecţiuni de natură cronică. Ne-am confruntat cu boli degenerative, de metabolism sau imunitate (printre care diabet, reumatism, cancer, boli ale sângelui, boli infecţioase frecvente)
10. Suntem predispuşi la obezitate sau depuneri dizarmonioase de ţesut adipos pe diferite zone ale corpului.

Dacă am constatat în noi astfel de fenomene este important să reflectăm cu maturitate asupra lor gândindu-ne că provin în foarte măsură tocmai de la o alimentaţie dezechilibrată, în care alegerea pentru ceea ce mâncăm, când şi cum mâncăm nu există sau este lăsată în voia întâmplării.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0302 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.