Vindecă-ţi mintea

Vindecă-ţi mintea
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-756-015-2
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 398

DESCRIERE

Vindecă-ţi mintea. Reţete pentru o sănătate integrală bazate pe medicamente, afirmaţii şi intuiţii - Louise L. Hay, Mona Lisa Schulz
 
... ce putem face pentru a ne păstra starea de focalizare, un psihic stabil şi o memorie intactă în condiţiile în care creierul şi corpul nostru sunt bombardate clipă de clipă cu informaţii şi influenţe din toate direcţiile? Această carte unică în felul ei combină ştiinţa de ultimă oră cu compasiunea şi cu înţelepciunea, oferindu-ne răspunsuri extrem de utile.
 
Vindecă-ţi mintea continuă abordarea explorată pentru prima dată de dr. Mona Lisa Schulz şi Louise Hay în cartea Totul este bine: Vindecă-ţi corpul cu ajutorul medianei, afirmaţiilor şi intuiţiei. în cazul de faţă, această abordare este aplicată pentru diferite afecţiuni ale minţii, cum ar fi depresia, anxietatea şi dependenţa, dar şi tulburările de memorie şi de învăţare sau chiar stările mistice.
 
Dacă vei citi această carte, vei învăţa din ea ce se întâmplă în creierul şi în corpul tău atunci când:
   • Te simţi trist, mânios sau panicat;
   • Eşti dependent de o substanţă sau de un comportament;
   • Ai dificultăţi de concentrare, îţi vine greu să citeşti; sau să îţi aminteşti anumite lucruri;
   • O traumă din trecut îţi întunecă mintea în prezent;
   • O stare emoţională reprezintă un indiciu pentru o boală fizică;
   • Şi multe altele.
 
în fiecare capitol vei putea trăi o "experienţă vindecătoare virtuală" citind despre studiile de caz din Clinica Totul Este Bine, în care dr. Mona Lisa îşi foloseşte intuiţia medicală pentru a diagnostica diferite probleme de sănătate ale unor clienţi tipici, împreună cu Louise, ea oferă soluţii şi afirmaţii pentru restabilirea stării de bunăstare.
 
Abordarea de tip "o pastilă pentru orice boală" a ajuns atât de prevalentă în zilele noastre încât foarte mulţi oameni cred sincer că au nevoie de o intervenţie farmaceutică pe cât de scumpă, pe atât de schimbătoare. în realitate, medicamentele nu reprezintă decât una din abordările vindecării minţii. Suplimentele nutriţionale ne oferă o altă modalitate de susţinere a sănătăţii minţii şi corpului, iar afirmaţiile şi diferitele forme de psihoterapie ne pot ajuta să ne reechilibrăm prin schimbarea felului în care gândim. Cartea Vindecă-ţi mintea îţi pune toate aceste instrumente la dispoziţie, ajutându-te astfel să îţi alegi singur calea pe care o consideri cea mai utilă pentru a reatinge starea de integritate.
 
CUPRINS:
 
O notă de la Louise Hay
Introducere
CAPITOLUL 1. Depresia
CAPITOLUL 2. Anxietatea
CAPITOLUL 3. Dependenţele
CAPITOLUL 4. Creierul şi stilurile de învăţare
CAPITOLUL 5. Memoria
CAPITOLUL 6. Corp, minte, creier
întreaga poveste
Anexa A: Centrii energetici
Anexa B: Tabelele "Totul este bine"
Despre autoare
 
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0240 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.