Viaţa după moarte. Puterea dovezilor

Viaţa după moarte. Puterea dovezilor
-8,3%
Preț: 33,00 lei
36,00 lei (-8,33%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786066393966
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 260

DESCRIERE

Viaţa după moarte. Puterea dovezilor – Deepak Chopra
 
... Chopra analizează ultimele descoperiri ştiinţifice şi marile tradiţii spirituale, pentru a furniza o hartă a vieţii de după. Este o călătorie fascinantă în multiplele niveluri ale conştiinţei.
 
Dar mult mai important este mesajul său imperios: Cei pe care îi întâlneşti în viaţa de după şi ceea ce experimentezi acolo reflectă credinţele, aşteptările şi nivelul de conştiinţă pe care le ai în prezent. Aici şi acum poţi influenţa ceea ce ţi se întâmplă după ce mori. „Viaţa după moarte” ne invită să devenim co-creatori în tărâmul subtil şi, pe măsură ce ajungem să înţelegem realitatea unică, alungăm temerile iraţionale şi căpătăm un sentiment divin al extraordinarului şi al puterii personale.
 
Chopra ne spune că există o mulţime de dovezi că "viaţa de dincolo" nu este separată de această lume printr-un zid de netrecut; de fapt, o unică realitate cuprinde toate lumile, toate timpurile şi locurile. La sfârşitul vieţilor noastre, "trecem dincolo", într-o nouă fază a aceleiaşi călătorii a sufletului, în care suntem chiar în acest moment.
 
CUPRINS:
 
Viaţă după moarte, privire generală: viaţa de dincolo
1. Moartea la uşă
2. Leacul pentru moarte
3. Moarte îndeplineşte trei dorinţe
4. Scăparea din laţ
5. Drumul spre iad
6. Fantomele
7. Firul invizibil
8. Perceperea sufletului
9. Două cuvinte magice
10. Supravieţuirea după furtună
11. Ghizii şi mesagerii
12. Visul continuă
13. Este Akasha reală
14. A gândi dincolo de creier
15. Mecanica creaţiei
Epilog Maha Samadhi
Notă de lectură
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0249 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.