Viata continua in lumea de dincolo - Chico Xavier

Viata continua in lumea de dincolo - Chico Xavier
Preț: 36,75 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8742-52-6
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 326

DESCRIERE

Viata continua in lumea de dincolo - Chico Xavier
 
... am interpretat învăţătura lui Iisus Hristos cum am considerat noi corect, cerându-I Domnului Vieţii să fie umilul nostru servitor pe calea sumbră şi chinuitoare pe care ne străduim să mergem. Totuşi, odată eliberaţi de corpul de materie densă care obişnuia să ne găzduiască iluziile, am învăţat că suntem toţi conştiinţe îndatorate înaintea Legii. Şi din fericire pentru noi, înţelegem acum că doar Domnul are resursele să ne judece drept, pentru că, în realitate, noi ne putem evalua doar pe noi înşine.

Ceea ce eram în centrul sentimentelor noastre cât trăiam în corpurile terestre, continuăm să fim şi aici.

în acest refugiu de lumină pe care Domnul ni-l acordă pentru a ne fi cămin temporar, realizăm fară constrângeri exterioare că toate uneltele pe care obişnuiam să le folosim pentru a menţine aparenţele care ne costumau pentru rolul pe care trebuia să îl jucăm în lume, pe scena umană, ne-au fost luate, astfel încât aici, în sfera realităţii spirituale, putem fi persoanele care eram destinate să fim, cu tot ceea ce am acumulat în interiorul fiinţei noastre, bun sau rău, în timpul şederii noastre în şcoala fizică!

Mulţi dintre voi încă păstraţi obiceiuri şi iluzii acumulate în experienţa corporală; le veţi pierde treptat, pentru că nu au nicio însemnătate în acest tărâm.

Castelele sau cocioabele voastre, titlurile convenţionale sau etichetele defăimătoare, privilegiile sau piedicile, onorurile sau lipsa de respect a familiilor voastre, câştigurile sau pierderile superficiale, pe scurt, toate condiţionările mentale care v-au centrat pe ideea unor presupuse drepturi sau a unor plângeri imaginare, care v-au făcut să abandonaţi responsabilitatea naturală de creştere spirituală cu scopul vieţii eterne, toate acestea au dispărut în ziua în care ceilalţi v-au văzut numele scris pe un certificat de deces în momentul dezîncarnării, şi au devenit proprietarii bunurilor voastre şi v-au judecat acţiunile. Mai târziu, majoritatea v-au alungat din gândurile lor cu credinţa greşită că vă pot elimina din memoria lor pentru totdeauna!
 
CUPRINS:
 
VIAŢA CONTINUĂ ÎN LUMEA DE DINCOLO    
OMAGIU                
1    O ÎNTÂLNIRE NEAŞTEPTATĂ    
2    LA UŞA UNUI PRIETEN APROPIAT    
3    O AJUSTARE PRIETENOASĂ    
4    REÎNNOIRE    
5    REÎNTÂLNIREA        
6    ÎNŢELEGERE FRATERNĂ        
7    ALZIRA OFERĂ INFORMAŢII    
8    O ÎNTÂLNIRE PLINĂ DE ÎNVĂŢĂMINTE    
9    FRATELE CLAUDIO            
10    EVELINA SERPA                
11    ERNESTO FANTINI    
12    JUDECATĂ ŞI IUBIRE        
13    NOI ÎNDATORIRI                    
14    NOI DIRECŢII    
15    MOMENTUL ANALIZEI    
16    EFORTURI DE REÎNNOIRE    
17    CHESTIUNI ALE INIMII    
18    ÎNTOARCEREA    
19    REVIZUIRILE VIEŢII            
20    COMPLOTUL DEZVĂLUIT        
21    ÎNTOARCERE ÎN TRECUT            
22    BAZE ALE UNUI NOU VIITOR    
23    ERNESTO LA LUCRU        
24    EVELINA ÎN ACŢIUNE        
25    O NOUĂ DIRECŢIE    
26    ŞI VIAŢA CONTINUĂ ÎN LUMEA DE DINCOLO    
GLOSAR
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0276 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.