Vânzătorul de visuri. Chemarea

Vânzătorul de visuri. Chemarea
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-400-523-6
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 320

DESCRIERE

Vânzătorul de visuri. Chemarea - Augusto Cury
 
... in spiritul Alchimistului lui Coelho și al Profețiilor de la Celestine, romanul Vânzătorul de visuri este o parabolă inspirațională despre un bărbat misterios, care are puterea de a schimba viețile celor din jur. Oriunde merge, Vânzătorul de visuri îi încântă, îi tulbură și îi inspiră pe cei care-l ascultă, îndemnându-i să caute lucrul cel mai important din viață: ceea ce se ascunde în străfundul sufletului lor. Fiecare persoană pe care o întâlnește și-a abandonat visurile și luptă să supraviețuiască: un profesor care a renunțat la pasiunile sale, un alcoolic fără familie, bătrâni care și-au pierdut bucuria de a trăi. Cu înțelepciune și adresându-le întrebările potrivite, Vânzătorul de visuri îi ajută să privească înăuntrul lor și să afl e sursa propriilor nefericiri.
 
Vânzătorul de visuri este un roman emoționant și captivant, care te va face să râzi și să plângi deopotrivă. Dar, mai presus de toate, te va face să refl ectezi la menirea ta pe acest pământ, te va ajuta să-i prețuiești pe ceilalți și să crezi cu toată puterea în visurile tale.
 
„M-am întrebat: cine sunt? De ce nu-mi pot controla emoțiile? De ce pot conduce o afacere, dar nu pot gestiona cea mai complexă construcție, mintea umană? Mi-am dat seama că lacrimile pe care nu le vărsăm sunt cele mai importante și putem să ne reinventăm când trecem prin haos. Când te prăbușești și simți că nu mai ai pentru ce trăi, nu te teme și nu pune punct, pune o virgulă. Scriem cele mai importante capitole ale vieții atunci când suntem în criză." – Augusto Cury
 
Augusto Cury este medic psihiatru, psihoterapeut, coach, antreprenor și autor de mare succes. Cu peste 50 de titluri publicate, Cury este în prezent unul dintre cei mai citiți scriitori brazilieni. Cărțile sale au apărut în peste 70 de țări și s-au vândut în mai mult de 30 de milioane de exemplare.

Teoretician în educație și filosofie, Augusto Cury a creat Teoria Inteligenței Multifocale, o nouă abordare privind logica gândirii, procesul de interpretare și mecanismele cunoașterii. Pe baza acestei teorii, a înființat Academia de Inteligență, un institut de formare pentru educatori și terapeuți, care are deja peste 250000 de absolvenți în Brazilia și se extinde și în alte țări.

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0385 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.