Vad surasul lui Dumnezeu - Sfantul Nichifor cel Lepros

Vad surasul lui Dumnezeu - Sfantul Nichifor cel Lepros
Preț: 7,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 128
Categoria: Religie

DESCRIERE

Vad surasul lui Dumnezeu - Sfantul Nichifor cel Lepros
 
... sfinte Parinte Nichifor, cu nespusa ta blandete si bunatate pleaca‑te asupra noastra a sarmanilor, celor care te rugam, si cere de la Domnul pentru noi grabnica tamaduire de cumplita nesimtire a sufletului, cea care ne indobitoceste si ne alipeste cu totul de materie.

Daruieste sufletelor noastre leacul trezviei si al rugaciunii, care tamaduieste uitarea si nestatornicia mintii. Lumineaza‑ne si pe noi a pricepe darul cel mare pe care Domnul ni‑l face invrednicindu‑ne a trai in aceste vremuri ale patimirilor, in care e tainuita marea binecuvantare si bucurie de a urma Crucii lui Hristos.

Insuti ne invata, Sfinte Nichifor, a ne face partasi la bucuria suferintei pe care tu ai trait‑o atat de dumnezeieste. Iarasi si iarasi cere de la Domnul pentru noi pocainta, spre a fi vindecati de nesimtirea sufleteasca si de amortirea si intunecarea mintii, ca astfel sa ne trezim la viata cea adevarata a lui Dumnezeu.
 
CUPRINS:
 
Să cerem pocăinţă
Rugăciune de pocăinţă către Sfântul Nichifor cel Lepros    
Viata şi proslăvirea Sfântului Nichifor cel Lepros        
Acatistul Sfântului Nichifor cel Lepros    
Paraclisul sfântului Nichifor cel Lepros

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0247 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.