Urmarea lui Iisus Hristos

Urmarea lui Iisus Hristos
Preț: 16,50 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Pagini: 214
Categoria: Religie

Alertă stoc

?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Urmarea lui Iisus Hristos - Thomas Kempis
 
Dintre toate cartile de pietate, ce s-au scris de vreun credincios al Bisericii, ea este socotita drept cea mai buna. Cunoscatorii spun cã ei îi revine locul imediat dupa Sfanta Sciptura, în ceea ce priveste puterea de prefacere sufleteasca, pe care o exercita asupra cititorilor. Din proprie experinta noi confirmam constatarea aceasta. Si credem ca într-adevãr ea este cartea, care n-ar trebui sa lipseasca din nici o casã de crestin, ravnitor cu adevarat dupa mantuirea sufletului. De unde vine puterea ei? Desigur de acolo, de unde izvoraste puterea de influentare a tuturor cartilor bune: din trairea lãuntricã puternica a celui ce a scris-o. O covarsitoare impresie de sinceritate se desprinde, cu putere, din randurile ei. Se cunoaste cat de colo cã cel ce s-a ostenit si a însemnat paginile nemuriloare ale acestei carti, a dus o viata de Sfant, în cel mai autentic înteles al acestui cuvant.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0310 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.