Un tată rău. Cum mi-am salvat copilul de un parinte toxic

Un tată rău. Cum mi-am salvat copilul de un parinte toxic
Preț: 38,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-9707-13-5
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 208

DESCRIERE

Un tată rău. Cum mi-am salvat copilul de un parinte toxic - Caroline Brehat
 
Ce poate fi mai greu și mai dureros decât să fii nevoit să lupți pentru a-ți salva copilul de propriul părinte?
Cum să ieși din cercul vicios în care parcă toți cei implicați (asistența socială, justiția, consilierii parentali, psihologii sau dascălii) te-au închis, din complicitate, nepăsare sau considerente financiare?
Cum îți aperi copilul, dar și pe tine, de un tată abuziv și alienant, dar și de un sistem care nu pune interesele minorului mai presus de orice altceva?
Cum să gestionezi relația cu un fost partener de viață care – din orgoliu sau din cauza unor probleme emoționale mai vechi – nu poate pur și simplu să vadă că își distruge propriul copil – atunci când nu o face de-a dreptul intenţionat?
 
Vei găsi în cartea de față o continuare a poveștii lui Caroline Bréhat după divorțul de un manipulator pervers narcisic, o poveste inspirațională, a unei lupte întinse pe mai mulți ani, care ar trebui să schimbe mentalități, modul în care se judecă procesele de custodie, dar și implicarea sistemului educațional și de protecție socială, astfel încât binele copilului să primeze întotdeauna, iar efectele pe termen lung asupra stării sale psihice și, uneori, chiar și fizice să nu fie devastatoare.
 
O poveste ce le poate da speranță tuturor mamelor sau taților care ar face orice pentru binele copilului lor, fiindcă toate ființele umane au, mai presus de toate, dreptul la demnitate.
 
CUPRINS:
 
1. Ruptura
2. Separarea
3. Trăim, în sfârșit trăim
4. „Bad Dad“
5. Falsul profet
6. Promisiunea lui Julian
7. O mamă ce trebuie distrusă
8. În pânza de păianjen
9. „Eu vă cred“
10. Nebunie în doi
11. Îndoctrinare
12. Halucinații
13. Mamă clandestină
14. Sindromul alienării parentale
15. Meci nul
16. Pe viață și pe moarte
17. Prăbușirea
18. Zborul
19. Refugiul
20. Profilarea
21. Verdictul

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0344 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.