Un dulau si un arici la psihoterapie de cuplu (vol. 2)

Un dulau si un arici la psihoterapie de cuplu (vol. 2)
Preț: 53,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-029-617-1
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 410

DESCRIERE

Un dulau si un arici la psihoterapie de cuplu (vol. 2). Emoții în pielea goală - Laura Pănăzan
 
O carte despre noi și despre alții ca noi care își doresc relații odihnitoare și pline de sens. O carte cheie, cu povești pe care le citești cu nesaț și gândești: ah, și eu am simțit așa! O carte din care fiecare își ia porția de iubire de care are nevoie pentru a mișca relația de cuplu spre o nouă etapă, mai plină de armonie și conținere. O carte umbrelă. Se pot adăposti sub ea specialiști de tot felul, oameni care în parcursul lor profesional întâlnesc alți oameni. O umbrelă sub care ne regăsim cu toții, părinți, copii, parteneri de cuplu, atenți să nu ne udăm prea tare. Deschide uși spre lumile interioare ale copilăriei noastre și vindecă cu multă blândețe rănile de atunci, vorbitoare încă. Fiecare poveste de cuplu este o ușă magică spre un interior emoționant. Citești cu nesaț despre alții și te regăsești pe tine, vulnerabil și cu speranța că tu vei reuși să faci diferit.
 
O carte care ne invită la un dialog cu noi înșine, sincer și deseori tare dureros. O începi cu dorința de a găsi formula magică a relațiilor fericite de cuplu, dar o termini cu un mai drag de tine și de relația ta. Este dătătoare de speranță, de idei, de aha- uri pe care autoarea ni le transmite cu blândețea ei specifică, ținându-ne de mână. Ea se dezvăluie pe sine printre cuvinte și emoții, permițând citiorului să se descopere, puternic și responsabil. Învățăm că relațiile de cuplu sunt de fapt șansa noastră de a face diferit, de a închide un cerc al neglijenței emoționale, de a învăța modele funcționale, de a fi împliniți și conectați unii cu alții, așa cum avem nevoie. O carte musai de citit dacă relația ta funcționează și te împlinește și musai de recitit constant dacă relația ta este... așa și așa. Poveștile Laurei Pănăzan ne invită să ne reîntâlnim cu noi cei care am fost odată, mici și invizibili, triști și nehrăniți emoțional. Autoarea ne dă speranța că putem să învățăm un limbaj al iubirii funcționale. Și ne convinge, cu fiecare pagină parcursă, că suntem responsabili de tabloul pe care îl desenăm și că noi alegem culorile care ne definesc.

CUPRINS:

BUNĂ DIMINEAȚA!... 9
APELE ÎN CARE MĂ SCALD... 11
1. DORINȚE DISPERATE... 55
A&B... 59
C&D... 70
E&F... 79
G&H... 93

2. TRANSPIRĂ CA SĂ RĂMÂI VIU... 109

3. IMPOSIBILA INTIMITATE... 133
A&B... 137
C&D... 143
E&F... 147
G&H... 150

4. HORA DURERII... 154
A&B... 158
C&D... 164
E&F... 170
G&H... 175
 
5. A FOST ODATĂ CA NICIODATĂ... 184
BOGDANA: NU SUNT CE TREBUIA SĂ FIU... 187
ADIN: RECUNOAȘTEȚI-MI LOCUL... 206
CAMIL: NICIODATĂ DESTUL... 240
DIANA: CU O FLOARE
NU SE FACE PRIMĂVARĂ... 255
ERIC: NU MĂ ABANDONA... 291
FRANCESCA: MĂ TOT DOARE UN DOR... 309
HANA: NU ȘTIAM CĂ POT VORBI
DESPRE MINE... 354
GABRIEL: ERA CA ȘI CUM AM PICAT... 372
APELE ÎN CARE TE LAS... 387
RĂMÂI CU BINE!... 402
MULȚUMESC... 405
ERATĂ... 408
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.0664 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.