Uimitoarele amintiri ale unui medium faimos

Uimitoarele amintiri ale unui medium faimos
Preț: 31,50 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 978-606-8742-93-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 272

DESCRIERE

Uimitoarele amintiri ale unui medium faimos - Anonimus
 
... dată fiind calitatea mea de medium, eu nu acţionez niciodată din proprie iniţiativa, ci numai atunci când sunt impulsionată in mod subtil de către voinţa benefică a entităţilor prietene care mâ îndrumă, fiindcă eu cred că mediumul in sine nu reprezintă nimic şi că el nu ar trebui sâ aibâ niciodată pretenţia de a realiza o anumită acţiune fâra a observa in prealabil daca este cu adevărat influenţat de nişte forţe spirituale superioare autentice.
 
lată ce mi au spus Instructorii mei Spirituali, cănd aşteptam noi ordine care să mă lămurească ce anume ar fi necesar să mai fac in domeniul mediumnitâţii psihografice:, Vei relata ceea ce ai trăit ca medium de când te-ai născut şi nimic mai mult. Vei fi asistată de superiorii din Lumea de dincolo in timp ce vel descrie trăirile alese de ei dintre amintirile tale personale, şi vei scrie sub impulsul inspiraţiei."
 
CUPRINS:
 
INTRODUCERE    
CAPITOLUL 1. FACULTĂŢILE STUDIATE    
CAPITOLUL 2. FACULTĂŢILE ÎNNĂSCUTE    
CAPITOLUL 3. AMINTIRI DIN VIEŢILE TRECUTE    
CAPITOLUL 4. ARHIVELE SUFLETULUI    
CAPITOLUL 5. MATERIALIZĂRI    
CAPITOLUL 6. MĂRTURIE    
CAPITOLUL 7. UN PRIETEN IGNORAT    
CAPITOLUL 8. COMPLEXE PSIHICE    
CAPITOLUL 9. PREMONIŢII    
CAPITOLUL 10. COMPLEXUL OBSESIEI    
GLOSAR
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0328 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.