Tu ești ceea ce gândești. 365 de meditatii pentru o viata extraordinara

Tu ești ceea ce gândești. 365 de meditatii pentru o viata extraordinara
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Autor:
ISBN: 9786066393140
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 384

DESCRIERE

Tu ești ceea ce gândești. 365 de meditatii pentru o viata extraordinara - Wayne Dyer
 
... când schimbi modul în care privești lucrurile, lucrurile spre care privești se schimbă, acesta a fost crezul profund al dr. Wayne W. Dyer. Parcurge-i gândurile și îndemnurile din această carte și vei afla cum să-ți schimbi perspectiva și, prin urmare, cum să schimbi lumea.
 
Fragmente din carte:
 
3 IANUARIE
Ştii sloganul „Aceasta este prima zi din restul vieţii tale"? Ei bine, eu prefer să spun că aceasta este ultima zi din viaţa mea — şi o voi trăi ca şi când nu mai am alte zile. Adevărul este că nu ştim. Trecutul este în urma noastră. Viitorul nu este sigur pentru niciunul dintre noi. Tot ceea ce avem este acum — prezentul — şi, dacă nu conştientizezi că va veni şi o ultimă zi, ai trăit degeaba. In viaţă, moartea este o parte la fel de importantă ca trăirea...
 
19 FEBRUARIE            
Să zicem că vrei să te laşi de fumat sau că vrei să elimini un comportament dependent din viaţa ta, oricare ar fi acela. Singurul mod în care poţi să ataci problema este să îţi spui: „Astăzi, doar astăzi, pot oare să rezist 24 de ore — o zi — sau măcar o jumătate de zi, ba chiar câteva ore, fară o ţigară?
Ei bine, răspunsul meu este: „Bineînţeles! Oricine poate o zi. Nu e mare scofală.

La finalul celor 24 de ore, eşti un alt om. Lasă-1 pe acel om să decidă dacă vrea să continue încă o zi. Pentru că eşti un om nou în fiecare zi. Ia viaţa în piept zi cu zi...
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0373 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.