Trezirea in Inima Prezentei - Pierre Lere Guillemet

Trezirea in Inima Prezentei - Pierre Lere Guillemet
-14,5%
Preț: 79,00 lei
92,40 lei (-14,5%)
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 420

DESCRIERE

Trezirea in Inima Prezentei - Pierre Lere Guillemet
 
... eşti Plenitudinea, Pacea, Bucuria, Unitatea! Aceasta este Natura ta veritabilă. Acest adevar este afirmat de către înțelepți de mii de ani, indiferent de cultură sau epocă. Iar acest adevăr este mereu aici, disponibil.

Cu toate acestea, mulți sunt oamenii care resimt un profund sentiment de limitare, de nemultumire, de incompletudine, ca şi când a gusta Pacea stabilă, Bucuria permanentă și Iubirea absolută ar fi ceva imposibil.

Această carte este o invitație de a calatori spre descoperirea de Sine, care să ne ajute să deznodam credințele iluzorii şi sa Realizăm că tot ceea ce vrem cu adevărat se afla deja aici, ACUM!

Căutarea fericirii are un sfârşit, iar acestă decizie se află în însăşi Sursa a ceea ce Suntem. Ceea ce Suntem este Tot Ceea ce este. De indată ce este Realizat acest lucru, nu mai există căutare, nu mai există dorință. Ci doar această re-Cunoastere a CEEA ce am fost mereu, Inainte de credința de a fi o persoană separată, înainte de intreaga el istorie. Asta numim in mod obisnuit Trezire, Iluminare sau Realizarea Sinelui.

Acest Sine care Eşti este pură Constiință. Eşti Viaţa în intregime, fără limită, fără centru, peste tot, în tot. Atunci totul se savurează, se minunează, se împărtăşeşte... din acelaşi AICI, in Inima Prezenței.

La virsta de 19 ani, Pierre Leré Guillemet traieste o experiență spiritual decisivă, care îl împinge să caute Trezirea neincetat. Urmează o introspectie timp de 17 ani, marcată de numeroase intalniri cu inteleptii din Orient si din Occident, precum și mai multe calatorii care il  duc până in Himalaya, la intinirea cu Yogini alaturi de care petrece mai mulți ani. In cele din urmă la reintoarcerea sa in Franta, in simplitatea vietii cotidiene, se revelează Eliberarea mult dorită, punand capăt tuturor căutărilor. Din 2017, Pierre împărtășeste cu alţi această Realizare prin întâlniri sub formă de întrebari si raspunsuri si prin meditatii in liniste sau ghidate.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0231 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.