Transevolutia - apropiata era a deconstructiei umane

Transevolutia - apropiata era a deconstructiei umane
Preț: 29,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-910-013-4
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 256

DESCRIERE

Transevolutia - apropiata era a deconstructiei umane - Daniel Estulin
 
Tehnici pentru înfrângerea rezistentei, aplicarea comprehensiva a tuturor instrumentelor si agentiilor puterii statului, mobilizarea rapida, „flash mob", tehnologia informatiei si a comunicatiilor atotpatrunzatoare, segmentarea societatii, anarhie endemica si niveluri ridicate de violenta, baze de date intruzive, rapide si accesibile, emergenta „societatii de control", eroziunea libertatilor civile, catastrofa umanitara...
 
Asa arata viitorul apropiat. În mod instinctiv, respingem asemenea concluzii, chiar daca sunt sustinute de dovezi solide într-un raport secret comandat de stat si întocmit de Clubul Bilderberg. „Trebuie sa avem totusi curajul de a lasa dovezile sa spuna povestea, deoarece, asa cum va afla cititorul, miza nu este doar punctul nostru de vedere asupra realitatii.
 
Indiferent daca viziunea personala asupra lumii este pusa sau nu sub semnul întrebarii ori distrusa de revelatiile din acest material, esenta adevarului nu se schimba cu nimic - conspiratia este reala, se afla în plina desfasurare... si 11 septembrie 2001 n-a fost decât un preludiu al celor planuite pentru noi."
 
Ne aflam cu adevarat la portile Infernului. Iar calea pe care vom porni va stabili daca vom trai în secolul al XXI-lea ca republici state nationale sau ca mase de sclavi subjugati, sacrificati si dezumanizati.
 
CUPRINS:
 
Prolog... 7
Capitolul 1 • Economia... 19
Capitolul 2 • Conspiratia modificarilor genetice... 42
Capitolul 3 • Programarea maselor... 86
Capitolul 4 • Explorarea spatiului cosmic... 123
Capitolul 5 • Transumanismul... 167
Epilog... 235
Note... 237
Index... 249

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0246 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.