Tocanita pentru suflet

Tocanita pentru suflet
Preț: 26,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 176
Categoria: Terapii/Diete

DESCRIERE

Tocanita pentru suflet - Dr. Mihaela Bilic Tocăniţă pentru suflet semnată de dr. Mihaela Bilic, cel mai apreciat medic nutriţionist din România, este un amestec delicios de sfaturi şi mici secrete de nutriţie şi gastronomie menit să aducă o perspectivă complexă asupra aspectelor pe care le ocupă mâncarea în viata noastră... ... cum se face o tocăniţă pentru suflet? Se iau postările de pe Facebook dintr-un an întreg, se aşează frumos în pagină, se presară cu emoticoane şi decoruri pentru buna dispoziţie, se tipăreşte pe hârtie gălbioară să placă ochiului şi gata! Nu există nicio ordine, subiectele sunt puse laolaltă în funcţie de inspiraţia de moment, ca să iasă mâncarea bună. Veţi găsi înăuntru ingrediente pentru copii şi mămici, sfaturi despre diete şi secrete despre alimente, explicaţii despre cum ne funcţionează corpul şi mintea în legătură cu mâncarea şi mai ales îndemnuri pentru o relaţie bazată pe prietenie, înţelegere şi plăcere cu hrana noastră cea de toate zilele. De consumat fără moderaţie, la orice oră şi în orice context, e pe gustul tuturor. Poftă bună la... citit! CUPRINS: Ingrediente Învăţaţi să vă ascultaţi Cum să hrăneşti o inimă flămândă Trăim vremuri tulburi... • Diete personalizate Omega-3 şi Omega-6: o chestiune de echilibru Vegetal, natural, esenţial • O poveste cu o marmotă Să continuăm povestea... • Chimie sau biologie? Uleiul de palmier — o escrocherie la scară planetară Vai de mămăliga noastră! • Nutriţia înseamnă plăcere! Vi-l prezint pe Victor... omnivorul Cine ne vrea vegetarieni? • Ce tip de consumator eşti? Natural, bun, sănătos Uleiul îngraşă mai tare decât untul • Aniversare Cafeaua cu lapte încălzeşte şi... slăbeşte Brânza, arma împotriva cariilor Tot despre dinţi frumoşi... Fiecare tip de grăsime are rolul său Colesterol în sânge, colesterol în mâncare Ciorba — din seria "încălzeşte şi slăbeşte" Gătitul, element-cheie în evoluţia omului Ce se întâmplă cu proteinele la gătit Ce se întâmplă cu făinoasele şi legumele/fructele la gătit Grăsimile şi prăjirea • Orezul cu lapte, o plăcere de sezon Exista alimente afrodiziace? • Slab nu e sinonim cu sexy! Mierea îngraşă mai tare decât zahărul! Zahărul e tot zahăr • Xilitolul — un alcool al zahărului De când a devenit margarina medicament? Sucul de fructe la copii • Post cu gust de tristeţe Povestea laptelui • Sfaturi pentru postitori Vacă, oaie sau capră? Vacă, oaie şi capră! Fasole, mazăre şi linte — boabe de toate felurile Să fii varză... nu râdeţi, chiar contează. Gata cu iarna!! • Tocăniţă de ciuperci Nuci şi alune — un concentrat de sănătate Din seria varză: gulia • Popeye reloaded Astenia de primăvară • Ştiaţi că...? Curăţenie de primăvară Sfecla, roşie — o legumă, polivalentă Conserva de peşte, un produs care merită mai multă atenţie Primăvara — anotimpul gastritelor • Secretul ardeiului iute De 1 aprilie, păcăliţi-vă creierul! E sănătos să fim rudimentari! • Legea lui "tot sau nimic" Intoleranţa la disconfort • Există dependenţă de sport! Cura de slăbire în doi Mâncarea, metodă de afirmare la adolescenţi Nevoia de a fi luaţi în braţe Auzitul nu-i totuna cu ascultatul Curajul de a te privi în ochi • Pofta de brânză Interviu cu Dumnezeu, de Octavian Paler Cireşele şi orezul cu lapte • Iubesc laptele! Dulce cu sărat • A apărut mazărea nouă! După doi ani, avem şansa de a ne "vindeca" Uluitor calcul! • Fără ruşine! Trebuie să mâncăm micul-dejun? Brain food / mood food / slow food • Delicii de sezon Caisele — prietenele sănătăţii • Îngheţata e vedeta verii Suntem cu toţii diferiţi. Din fericire. Ziua mondială a ciocolatei • Vive la France! Chelneri cu personalitate • Pepenii, ispita verii Limonada cu... bere • Mi-e dor să gătesc! Gogoşarul — un super-ardei Castraveţi muraţi... la soare La pădure, după. mure • Vremea prunelor Salată de vinete şi zacuscă • Să mănânci ca o pisică Ou cu gălbenuş de soare • Instinct versus raţiune Magiun, gem sau dulceaţă? • Mămăica de Bucureşti Nu vreau paste integrale! • Ghiveci de legume Mozzarella şi ricotta... • Nu suntem ceea ce mâncăm. Integral sau degresat? • Pizza e OK! De ce să stăm cu toţii la masă? Ce e bun în struguri se află în coji şi seminţe Tarta de mere... cu fundul în sus Ce te faci, când nu-ţi mai merge "încălzirea centrată"? Jurnalul — un mijloc prin care să te împaci cu tine Frigiderul — piesa centrală a casei?! Flacără, electric sau inducţie? Brânza de burduf— un deliciu românesc Supa-cremă de legume, aliment sănătos şi de sezon Unde sunt bâlciurile de altădată? Gogonelele - provizii de vitamină C pentru iarnă Good, fast, or cheap? Nu împovăraţi copiii cu obsesiile voastre legate de mâncare La ce bun avem, dacă nu ştim să folosim? Galbenă gutuie, dulce-amăruie... Diversitate în teorie, monotonie în farfurie Cât de mult înseamnă MULT? • Moda lui mini Conserva de sardine: Omega-3 şi calciu la un loc Nucile şi colesterolul Fructele uscate — o gustare sănătoasă pentru copii Mâncare de sărbătoare • Dovleac pentru o piele frumoasă Slăbitul — o capcană dulce-amară Cine se bucură, c-am slăbit? Cine te iubeşte, nu te cântăreşte! Slăbitul — care e motivaţia eficientă? 60% pozitiv şi 40% negativ... Porcul — vedeta, sărbătorilor Contează câtă maioneză are, nu dacă e cu vită sau cu pui! Piftia — multă, gelatină cu puţine calorii Şampania — băutura perfectă pentru momente speciale

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0261 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.