The Secret. Secretul. Invataturi zilnice

The Secret. Secretul. Invataturi zilnice
Preț: 52,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-8080-19-2
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 368

Vreau mai multe informații!

*
?
Completați numele dumneavoastră
?
Completați numărul de telefon la care puteți fi contactat
*
?
Completați adresa dumneavoastră de e-mail
?
Completați întrebarea dumneavoastră
*
?
Codul de siguranță, necesar pentru a face distincție între oameni și programele informatice automate care răspândesc spam

DESCRIERE

Secretul conţine principii clare referitoare la felul în care îţi poţi trăi viaţa în acord cu legile naturale ale universului. Cel mai important lucru este însă să LE TRANSPUI ÎN PRACTICĂ. Nu vei deveni stăpânul propriei tale vieţi decât dacă LE VEI TRANSPUNE ÎN PRACTICĂ!

Vom face împreună o călătorie iniţiatică ce va dura un an de zile, iar claritatea, înţelegerea şi înţelepciunea la care vei avea acces în fiecare zi a anului te vor ajuta să experimentezi în viaţa ta legile care guvernează fiinţa umană, astfel încât să devii cu adevărat stăpânul propriei tale vieţi.
 
îţi doresc ca bucuria să te însoţească pretutindeni.

Invataturile zilnice sunt atemporale. De aceea, poti incepe sa le practici in orice zi din an.

Dacă vei pune în practică cele 365 de învăţături noi care descriu marile principii ale Secretului, cunoştinţele tale despre legea atracţiei vor ajunge la un nivel mult peste ceea ce-ţi poţi imagina. Mai multă bucurie, abundenţă şi binecuvântări – în fiecare zi din viaţa ta.

Din Cuprins:

…când te temi de ceva sau de cineva, tu atragi în viaţa ta respectiva situaţie sau respectiva persoană. Legea atracţiei are grijă de acest lucru. Din fericire, tu nu poţi atrage decât lucrurile asupra cărora te focalizezi cu adevărat.

Emoţia pe care o investeşti în lucrurile pe care nu ţi le doreşti este o forţă foarte puternică. Din păcate, ea te împiedică să atragi inclusiv lucrurile pe care ţi le doreşti cu adevărat, din cauză că îţi coboară frecvenţa de vibraţie.

De aceea, nu îţi mai investi energia în teamă şi în imaginile mentale legate de ceea ce nu îţi doreşti să se întâmple. În schimb, foloseşte această energie atotputernică pentru a-ţi susţine imaginile mentale legate de lucrurile pe care ţi le doreşti cu adevărat.

Indiferent de ce ai gândit sau de ce ai simţit în trecut, puterea ta de a crea o realitate nouă stă în MOMENTUL PREZENT.

De multe ori când ceva se schimbă în viaţa noastră, noi opunem o rezistenţă incredibilă în faţa schimbării. Ori de câte ori văd că se apropie o schimbare în viaţa lor, oamenii se tem că ea va fi negativă. Este foarte important să înţelegi că ori de câte ori în viaţa ta se produce o schimbare majoră, ea este spre binele tău. De aceea, ori de câte ori în viaţa ta se produce o schimbare, relaxează-te, amplifică-ţi credinţa şi conştientizează faptul că schimbarea este spre binele tau.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0331 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.