The Leader in Me

The Leader in Me
Preț: 44,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-587-526-5
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 232

DESCRIERE

The Leader in Me - Stephen R. Covey, Sean Covey, Muriel Summers, David K. Hatch
 
Fă-le cunoștință copiilor sau elevilor tăi cu principiile din această carte-minune! Le vei oferi astfel cel mai prețios dar - mentalitatea de învingător -, învățându-i cum să își valorifice abilitățile în viață. The Leader in Me reușește să redefinească totodată rolul școlii în evoluția noastră, propunând o soluție la criza educației cu eficiență 100% confirmată practic.
 
Rezultate slabe la învățătură. Lipsă de respect și de disciplină. Violență. Profesori mediocri. Rată de promovabilitate în scădere. Toate acestea par a fi coordonatele unei realități desprinse din școlile românești.
 
Fenomenul The Leader in Me a început în 1999 la Școala Generală A. B. Combs din Raleigh, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii, care avea o nevoie disperată de îmbunătățiri. Aplicat în școlile noastre, acest model ar putea schimba definitiv sistemul educațional și destinele elevilor. Școala A. B. Combs a devenit în câțiva ani cea mai căutată instituție de învățământ primar din America.
 
Transformarea se datorează profesorilor creativi care au avut inspirația de a preda celebra lucrare a lui Stephen Covey, Cele 7 deprinderi ale persoanelor eficace, copiilor din școala primară și chiar celor preșcolari. Nu au integrat pur și simplu volumul în programă, ci l-au folosit ca pe un model pentru transformarea culturii școlii lor. La puțin timp după aceasta, alte școli au implement în mod similar principiile lui Covey, cu rezultate vizibile. Expertul în leadership a primit atunci propunerea de a scrie despre efectele întregului proces. Așa a apărut în 2008 prima ediție a cărții The Leader in Me.
 
Ulterior, a devenit bestseller în numeroase țări de pe planetă. Copiii din toată lumea au învățat cum să își identifice și să își folosească la maximum abilitățile, indiferent dacă ne referim la cele socio-emoționale, cele necesare pregătirii pentru viitoarea carieră sau aptitudinile de viață fundamentale. Au descoperit cum să își gestioneze prioritățile și cum să își ducă la îndeplinire obiectivele.
 
Practic, The Leader in Me preia principiile din Cele 7 deprinderi, prezentându-le pe înțelesul copiilor și adolescenților. Aici se regăsesc soluții la multe dintre problemele tinerei generații și, mai ales, variante de încorporare în mediul școlar sau în viața de zi cu zi a deprinderilor pozitive. În plus, cartea conține o multitudine de direcții de dezvoltare și pentru părinți și profesori.
 
CUPRINS:

In memoriam                            
1. Prea frumos pentru a fi adevărat?        
2. Cum a inceput totul - şi de ce    
3. Predarea celor 7 Deprinderi    
4. Crearea unei culturi a leadershipului        
5. Atingerea obiectivelor şcolare    
6. Aducerea acestei mentalităţi acasă    
7. Implicarea comunităţii    
8. Aplicarea procesului la învăţământul secundar şi mai departe    
9. Menţinerea procesului            
10. încheiere cu gândul la început    
Note şi referinţe                            
Despre autori                
Mulţumiri                                         
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0450 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.