Teze antroposofice

Teze antroposofice
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2006
Pagini: 240

DESCRIERE

Deşi la prima vedere lectura Tezelor poate părea aridă, ea devine, cu ajutorul scrisorilor care le însoţesc, mai uşor de înţeles. Bucuria şi revelaţiile pe care tezele le prilejuiesc pot naşte entuziasmul cel mai pur, asemănător celui trezit în sufletul cercetătorului de o descoperire ştiinţifică. Căci antroposofia este ştiinţă a spiritului. Astfel, totul se poate citi pe nerăsuflate, ca un roman.

Trebuie rezervate însă timp şi dispoziţie sufletească pentru o contemplare şi o meditare liniştite a fiecărei teze, a fiecărui pasaj în lumina antroposofiei. Aici se ascund taine profunde despre om şi Cosmos, care te pot îmbogăţi şi lumina sufleteşte.

Poţi ajunge să presimti, chiar să cunoşti esenţa libertăţii şi a fiinţei umane. Pe măsură ce avansezi în cunoaştere, lumina aceasta se poate intensifica. Nimic însă fără Christos, nimic fără Dumnezeu!

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0257 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.