Teste grilă. Drept procesual civil

Teste grilă. Drept procesual civil
Preț: 84,90 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-9628-19-5
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 352

DESCRIERE

Teste grilă. Drept procesual civil - Mihaela Tăbârcă
 
Vă oferim o carte „de bucurat”. Bucuria că ai rezolvat corect o grilă, bucuria că nu „ai nimerit” răspunsul, ci, prin consultarea secţiunii consacrate soluţiilor, să observi că raţionamentul care te-a condus la acea opţiune este confirmat. Ca să nu mai vorbim de bucuria de a fi ajuns într-un moment în care să constaţi că disconfortul pe care îl produce aproape oricui drumul de la baza spre vârful cunoaşterii procedurii civile ţine de trecut.
 
Prezenta ediție are ca punct de plecare grilele din Procedura civilă în fişe de revizuire ed. 2, care au fost adaptate formatului de la examenele de admitere în profesie, respectiv grile deschise, cu una sau două variante de răspuns corecte.
 
Culegerea, actualizată legislativ la momentul septembrie 2022, conţine 940 de grile, dintre care 67 sunt noi, fiind create pe baza Legilor nr. 140/2022, 173/2022, 192/2022 şi 199/2022, precum şi a Hotărârii nr. 1522/2022 pentru modificarea şi completarea Regulamentului de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1. 375/2015, emisă de Consiliul Superior al Magistraturii – Secţia pentru judecători.
 
Ca şi în ediţia precedentă, şi de această dată s-a urmărit ca explicaţiile pentru fiecare variantă de răspuns de la orice grilă să fie prezentate detaliat, astfel încât posibilele erori sau lacune de cunoştinţe să fie excluse.
 
Pentru a facilita rezolvarea grilelor şi asimilarea informaţiilor oferite, culegerea de grile urmează structura de la Procedura civilă în fişe de revizuire şi poate fi folosită în paralel cu studiul fişelor, ca un instrument complementar de exerciţiu.
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0344 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.