Teste-grilă. Anatomie și fiziologie umană. Admiterea la universitățile de medicină

Teste-grilă. Anatomie și fiziologie umană. Admiterea la universitățile de medicină
Preț: 49,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 9786060764953
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 160

DESCRIERE

Teste-grilă. Anatomie și fiziologie umană. Admiterea la universitățile de medicină - Alexandru Croitoru, Alexandru Mihai Antohi, Bogdan Mihai Cristea, Maria Roxana Moga, Ioana Herghea
 
Teste-grila de biologie pentru Admiterea la universitatile de medicina dupa manualul Barron’s Anatomie si fiziologie umana.
 
Lucrarea Teste-grila de anatomie si fiziologie umana pentru admiterea la universitatile de medicina este alcatuita din 15 teste elaborate prin munca conjugata a celor cinci autori, astfel incat toate notiunile bibliografice sa poata fi valorificate la potentialul lor maxim. Utila pregatirii examenului de bacalaureat si admiterii la Facultatea de Medicina.

Bibliografia a fost adoptata prin decizia comuna a principalelor universitati de medicina si farmacie din tara, reunite in cadrul grupului G6: UMF „Carol Davila” din Bucuresti, UMF „Iuliu Hatieganu” din Cluj‑Napoca, UMF „Grigore T. Popa” din Iasi, UMFST „George Emil Palade” din Targu Mures, UMF „Victor Babes” din Timisoara, UMF Craiova, alaturi de Universitatea „Ovidius” din Constanta.
 
Fiecare test este alcatuit din 20 de grile de tip complement simplu, 20 de tip complement grupat si 20 de tip complement multiplu, pentru a alinia materialul propus la cerintele examenului de admitere din cadrul tuturor universitatilor de medicina din Romania. In structura grilelor se regasesc notiuni extrase din textul cartii bibliografice, dar si din figurile si tabelele asociate, cele din urma oferind informatii suplimentare.
 
La finalul cartii se afla baremele de evaluare aferente fiecarui test, care permit obtinerea unui feedback real si obiectiv asupra pregatirii si organizarii invatarii. Trimiterea la paginile din bibliografie are rolul de a indica concret unde se regaseste informatia utilizata in conceperea grilei, pentru a putea fi reluata cu usurinta de catre candidati.

CUPRINS:

TESTUL 1 Cap. 1. Introducere în anatomie şi fiziologie
Cap. 3. Celulele și fiziologia celulară
TESTUL 2 Cap. 6. Oasele şi articulațiile
Cap. 8. Tesutul muscular
TESTUL 3
Cap. 10. Tesutul nervos
TESTUL 4
Cap. 11. Organizarea sistemului nervos
TESTUL 5
Cap. 12. Organele de simţ
TESTUL 6
Cap. 13. Sistemul endocrin
TESTUL 7
Cap. 14. Sângele
Cap. 16. Sistemul limfatic şi imun
TESTUL 8
Cap. 15. Sistemul cardiovascular
TESTUL 9
Cap. 17 Sistemul respirator
TESTUL 10
Cap. 18 Sistemul digestiv
TESTUL 11
Cap. 19. Metabolism şi nutriție
TESTUL 12
Cap. 20. Sistemul urinar
TESTUL 13
Cap. 22. Sistemul reproducător masculin
Cap. 23. Sistemul reproducător feminin
TESTUL 14
Recapitulativ I
TESTUL 15
Recapitulativ II
Bareme
TESTUL 1
TESTUL 2
TESTUL 3
TESTUL 4
TESTUL 5
TESTUL 6
TESTUL 7
TESTUL 8
TESTUL 9
TESTUL 10
TESTUL 11
TESTUL 12
TESTUL 13
TESTUL 14
TESTUL 15
Bibliografie
 
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0248 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.