Testamentul celor Trei Marii - trei femei... trei iniţieri

Testamentul celor Trei Marii - trei femei... trei iniţieri
Preț: 97,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 400

DESCRIERE

Testamentul celor Trei Marii. Trei femei... trei iniţieri - Daniel Meurois
 
Pe coastele franceze ale Mediteranei, în Camargue, se află un sătuc ce poartă numele de „Saintes-Maries-de-la-Mer”. Tradiția spune că Maria-Salomea, Maria-Iacobea și poate chiar Maria-Magdalena, cele mai apropiate discipole ale lui Isus, au poposit acolo după ce au părăsit Galileea, pentru a face cunoscute primele învățături lăsate de Christ.
 
Despre ce este vorba mai exact? Scufundându-se din nou în profunzimile Registrelor Akashice, Daniel Meurois ne povestește aici amintirea împărțită pe care cele trei discipole apropiate, martori direcți, au lăsat-o în acest loc.
 
Pe parcursul unui discurs captivant purtat de sufletul Mariei-Salomea, suntem chemați să descoperim ceea ce, în viețile și în inițierile lor, le-a dat atâta forță. Un discurs care dezvăluie pentru noi tainele credinței lor, o credință atât de puternică încât reușește să răspundă, astăzi mai mult ca oricând, la întrebarea noastră fundamentală: Cum să găsim Pacea Inimii?
 
În apropierea intimă de Învățătorul Isus, prezent în fiecare pagină a acestei opere, ajungem să descoperim... un Isus uman, divin, de necuprins și tulburător de Lumină. Un Isus al cărui discurs uimitor de actual ne duce departe de o spiritualitate dogmatică sau superficială și ne oferă cheile către ascensiunea ființei noastre în aceste vremuri tulburi.
 
Cei care au fost impresionați de celelalte două cărți, Cartea Secretă a lui Jeshua și Akhenaton Faraonul Soare, vor fi fără îndoială extrem de atinși de Testamentul celor Trei Marii, o mărturie inițiatică majoră în opera lui Daniel Meurois.
 
Un izvor de apă curată pentru cei însetați de o Cunoaștere autentică.
 
CUPRINS:
 
Cuvant inainte
 
Cartea Iacobeei
Capitolul 1. Incercarile amintirii
Capitolul 2. Parasirea
Capitolul 3. Initieri galileene
Capitolul 4. Despre Golgotha
 
Cartea Salomeei
Capitolul 5. Geometria trezirii
Capitolul 6. Inceputul lumii
Capitolul 7. Camera nuptiala
Capitolul 8. Atingerea Nevazutului
 
Cartea lui Myriam
Capitolul 9. Intre Migdal si Cana
Capitolul 10. Cei sapte demoni
Capitolul 11. Exigentele Trezirii
Capitolul 12. Ingerul Eternului
 
Epilog

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0411 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.