Terapie ezoterica prin hipnoza regresiva

Terapie ezoterica prin hipnoza regresiva
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: în stoc la furnizor
ISBN: 978-606-9668-74-0
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 176

DESCRIERE

Terapie ezoterica prin hipnoza regresiva - Armencea Liana
 
Am început să scriu această carte pentru a ajunge informația la cât mai mulți oameni, așa cum am înțeles-o și experimentat-o și eu. Prin această terapie ezoterică, oamenii au învățat să-și dezvolte conștiința, să fie mai siguri pe ei, știind că sunt creatorii propriei vieți și mai ales au înțeles că nu suntem singuri pe planetă.
 
Există entități negative, așa cum există și entități pozitive, care ne influențează mai mult sau mai puțin existența. Pentru a ajunge să înțelegem ce se întâmplă și cum se pot obține aceste rezultate prin această terapie ezoterică având la bază hipnoza, este necesar să înțelegem că în afară de partea vizibilă există și o parte invizibilă. Așa cum știm că toată creația este, ca urmare a puterii gândului, cea mai mare putere din Univers (cu ajutorul gândului putem crea, el fiind o energie – energia gândului), așa există și alte energii care formează o întreagă lume invizibilă.
 
Noi trăim într-o stare de conștiință numită 3 D (sau dimensiunea 3), prima formă de conștiință umană și cea mai densă. Existăm în această materie numită corpul fizic vizibil, care, la rândul lui, este înconjurat de un corp ezoteric invizibil.
 
Terapia ezoterică pe care o folosesc eu se ocupă de rezolvarea problemelor în plan ezoteric, rezolvare transmisă și în corpul fizic. Am lucrat sute de cazuri, cu rezultate uimitoare, pentru că am ajuns la cauza care a generat problemele oamenilor în această viață, ajutându-mă de viețile lor anterioare, de legăturile făcute cu membrii familiei lor de suflete și am înțeles cum funcționăm și de ce avem cele mai multe probleme. Hipnoza regresivă nu este nouă, doar a suferit unele modificări, ca urmare a evoluției tehnologice, ea fiind o tehnică utilizată de egipteni cu 5. 000 de ani în urmă. Prin hipnoză se inducea o stare de relaxare, prin care se pot afla multe informații înregistrate în câmpul informațional al persoanei respective, terapie care este folosită azi și în medicină.
 
Eu, personal, ca să fiu convinsă de rezultatele obținute cu această terapie ezoterică, am testat-o întâi pe mine și pe cei apropiați și mai târziu am extins-o la foarte mulți oameni. Toți cei care sunt interesați de această metodă sunt aceia care au început să înțeleagă că mai există și o lume nevăzută, cu ochii fizici. O lume unde există bine/rău, alb/negru, energie pozitivă/energie negativă etc., o lume duală totul făcând parte din specificul dimensiunii 3 D. Dimensiunea 3 D este prima formă de conștientizare umană, cu multe provocări, multă energie negativă dar și cu liber arbitru (posibilitatea de a alege). Eu îi spun terapie ezoterică, pentru că are, așa cum am spus, rezolvări din planul ezoteric, ceea ce duce la rezolvările din planul fizic.
 
Această terapie este legată de tehnica hipnozei, tehnică în care se lucrează cu hipnototerapeut (cel care induce starea de transă persoanei hipnotizate și conduce acea persoană spre informațiile de care are nevoie) și telepat (persoana hipnotizată), care are capacitatea de a accesa informațiile. Datorită tehnologiei, această tehnică se poate face la distanță, prin intermediul laptopului/calculatorului/tabletei/telefonului, realizând un contact energetic (știind că totul este energie, frecvență și vibrație).
 
CUPRINS:
 
CAPITOLUL I
Noţiuni generale despre hipnoza regresivă în vieţi anterioare, ca o formă de terapie ezoterică

Capitolul II
Valea Regilor, energia piramidelor, canalizarea unui suflet trist, aflat la „terapie" în lumea de dincolo

CAPITOLUL III
Reciclarea sufletelor, Rasputin, Putin, întinarea sacrului feminin când s-a întâmplat, despre cristale

CAPITOLUL IV
Mesaj de la Buddha. Despre Ramtha, Valeriu Popa, Krishna, Anastasia, Radu Cinamar. Iubirea adevărată, suflete gemene

CAPITOLUL V
Canalizarea sufletului lui Nicu, care a plecat din această lume în urma unei sinucideri, emoţiile trăite

CAPITOLUL VI
Sufletele animalelor reîncarnate, cele cinci cicluri ale umanităţii, despre radiestezie

CAPITOLUL VII
Situaţia actuală, glanda pineală şi pituitară, semnul crucii, liberul arbitru, rugăciune, meditaţia în grup

CAPITOLUL VIII
Cele cinci mesaje importante pentru oameni, arhoni, entităţi plasmatice, manipularea Demiurgului, tunelul de lumină

CAPITOLUL IX
Mărturiile, beneficiile şi rezolvările celor care au apelat la această terapie ezoterică prin hipnoza regresivă în vieţi anterioare
 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0370 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.