Terapia Teta: Tu şi Creatorul. Amplifică-ţi conexiunea cu energia creaţiei

Terapia Teta: Tu şi Creatorul. Amplifică-ţi conexiunea cu energia creaţiei
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-606-756-050-3
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 192

DESCRIERE

Terapia Teta: Tu şi Creatorul. Amplifică-ţi conexiunea cu energia creaţiei - Vianna Stibal
 
Viannei i se pune adeseori întrebarea: „Cum pot şti că m-am conectat cu adevărat cu Creatorul şi că ceea ce aud în mintea mea nu sunt propriile mele gânduri?" Răspunsul corect la această întrebare este acela că pentru a putea cunoaşte diferenţa dintre gândurile tale personale şi inspiraţia divină trebuie să începi prin a te cunoaşte pe tine însuţi.
 
Acest ghid adresat practicanţilor Terapiei Teta te va învăţa cum să te cunoşti mai bine pe nivelurile cele mai profunde, astfel încât să poţi recunoaşte mai uşor această diferenţă, stabilind în acest fel o comunicare clară şi eficientă cu Creatorul.

Vianna ne împărtăşeşte în această carte o serie de învăţături importante, diferite descărcări, exerciţii şi câteva dintre propriile sale experienţe, pentru a ne ilustra cu ajutorul lor maniera în care putem recunoaşte mai uşor sistemele noastre de convingeri, aspectele interioare şi diferitele identităţi de sine subconştiente care ne împiedică să ne conectăm plenar cu energia Creatorului, învăţându-ne în acest fel să navigam prin propria noastră minte, astfel încât să o putem înţelege mai bine. Creatorul comunică întotdeauna cu noi din perspectiva iubirii pure şi perfecte, iar Vianna ne prezintă o cale ideală, care ne poate ajuta să experimentăm şi să întărim această conexiune, astfel încât să putem deveni la rândul nostru nelimitaţi.

CUPRINS:
 
Prefaţă
Introducere
Capitolul 1: În interiorul celor Patru Niveluri
Capitolul 2: Aspectele convingerilor
Capitolul 3: Lucrul cu aspectele
Capitolul 4: Înţelegerea diferenţei dintre Creator şi Sine
Capitolul 5: Înţelegerea mesajelor primite de la Creator
Capitolul 6: Mesajele intuitive primite de la Creator
Capitolul 7: Desluşirea mesajelor
Capitolul 8: Principiile care stau la baza receptării mesajelor clare
Mesaje finale de la Vianna
Glosar
Despre autoare

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.0357 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.